Вишневое, ул. Леси Украинки 21-27

Тема в разделе "ЖК Вишневий затишок", создана пользователем Александра Уманец, 9 апр 2013.

1. Vadim

Vadim Member

Так, раніше заходили в квартиру. Ключі обіцяли в цю суботу на зустрічі видати.
    По газу сказали, що все готово (чи майже готово, точно не пам"ятаю); про воду точно сказали, що все підключено, необхідно лише відкрити загальний вентиль і вода буде в домі.

Дякую :)
    приблизно 1 год на все, але ми дуже поспішали і попередили ВП. Відповідьно в 14.40 ми були у ВП, далі проплата в банк і на 15:00 нас уже чекав нотаріус. Там теж десь хв 30.
    Через банк усі платежі крім нотаріуса (1 кв.м., 1% податку, комісії...).

Последнее редактирование модератором: 10 апр 2014
  2. bunny094

bunny094 Member

Дякую!

3. Good Kid

Good Kid Member

Газ как раз сейчас подключают. В субботу на 11 за ключами.

Александра Уманец нравится это.
  4. это 100500% проверенная ифнормация??? спасибо) а то я уже начинаю нервничать...

5. Good Kid

Good Kid Member

Своими глазами видел) Возле дома стояло 2 аварийных газовых машины, сделано 2 прокопа, 1 возле дома, 2 через дорогу, на углу, там и должен он подключаться. Надеюсь сегодня все успеют.

6. а теперь все дружно скрещиваем пальцы))))

7. Точно газових? Я був там о 14:00 і там були аврійні водоканалу. Ну не суть. У ВП запевнили, що газ підключають, і при відсутності "критичних" днів в "газірованих" до суботи все буде. На ці та інші питання отримаємо відповідь в суботу!

8. ingreta

ingreta New Member

Зачем консьерж? когда есть домофон. Все ответы которые вы можете дать решают камеры, кстати, наличие камер в магазине пару лет назад помогли раскрыть убийство в Вишневом.
    PS: консьерж только лишь поможет злоумышленнику проникнуть в дом под каким нибудь предлогом, консьерж это пережиток прошлого, его заменяют роботы (смотрите comedy club )

Последнее редактирование: 2 апр 2014
  9. Good Kid

Good Kid Member

Мне хватит повышения тарифов на 70% со след. месяца, платить еще за камеры я не собираюсь. Повторюсь, КОМУ НАДО, ПУСТЬ СТАВИТ КАМЕРУ У СЕБЯ ПЕРЕД ВХОДНОЙ ДВЕРЬЮ ИЛИ ПЕРЕД ПАРКОМЕСТОМ.

Достаточно домофона/замка на магнитных ключах/консьержа.

И еще, я не пойму как камера помешает вору проникнуть в чью-либо квартиру.

10. Андрій

Андрій Moderator

Шановні сусіди, тут вже піднімалось питання: які задачі ми ставимо перед відеоспостереженням? Відповідь допоможе нам зрозуміти – варто продовжувати обговорення встановлення камер чи ні.

Давайте дотримуватись ввічливості в "ефірі". Ми всі почуємо ще багато ідей та пропозицій, які комусь із нас видаватимуться надмірними та (або) недоречними.
    Ми поки визначаємо основні тези для подальшого більш детального обговорення.

11. ingreta

ingreta New Member

Ладно пусть консьержу платить 50грн, а за наблюдение 20грн это экономия. Лично я консьержа оплачивать не буду так-как:
    считаю в цивилизованном обществе нельзя сажать пожилого человека в будку и заставлять его лаять на людей, не хочу испытывать чувство жалости проходя мимо, а чтобы еще при этом, чувствовать себя в безопасности, нужно стать Януковичем.
    Есть предложение: давайте с экономим, вместо шлагбаума, замка, домофона, консьержа и камер; при въезде во двор, посадим на цепь собаку, мы ее после собрания все покормим и она нас будет знать и пропускать на территорию, а если гости идут, просто с балкончика дать команду. Ее только кормить нужно и поить, кормить будем то что сами недоели, а воду с ливневки будем собирать, чтоб счетчики не накручивать.

12. Паша111

Паша111 Member

что за бред!? У нас косьержки поддерживают порядок а не лают на людей... зарабатывают денежку! сей час с роботой и пенсиями не очень хорошо!

13. ingreta

ingreta New Member

Чисто не там где убирают, а там где не сорят. Никто не запрещает помогать пожилым и малоимущим, делайте это и вам воздастся.

14. _VA_

_VA_ New Member

Добрый всем день.
    Проезжаю каждое утро мимо дома и вижу на стоянке количество машин только растет. Так как в начале будет приезжать очень много строителей делать нам ремонты - идея со шлагбаумом может быть лишней. Сломают быстро. Может действительно поставить 2 столбика, натянуть канат и сделать копии ключей от замка.

По домофонам - не плохая идея, опять таки на период проведения ремонтов. Когда мы купили квартиру в новом доме, в Вишневом, в первые несколько месяцев почти по всем квартирам прошлись и что то вынесли. Первым делом нужно менять двери у себя в квартире. В подъезд смогут зайти все желающие, опять же по причине того, что будет проходной двор строителей и заезжающих. Консьерж не сможет всех останавливать и спрашивать.

По поводу чистоты. Уже 10 лет диву в доме и все знаем друг друга, даже тех, кто снимает квартиру. За это время несколько раз ломали выключатели на этажах и оставляли мусор между входными дверьми - все делали дети жильцов. Несколько раз собрались и поговорили - выключатели починили родители, мусор перестали оставлять.

7 этаж, 5 подъезд.

P.S. Очень понравилась идея с собакой :)

15. Sunny11

Sunny11 Member

Доброго дня, шановні майбутні сусіди!:)

З приводу домофонів/замків/камер/консьєржа - давайте не будемо драматизувати і проявляти агресію, а до кожного пункту вискажемо позитивні сторони.

Варто згадати, що цю розмову ми почали з фрази на кшталт: "Скоро ми отримаємо довгоочікувані ключі і почнемо робити довгоочікувані ремонти"
    Вслід за цим виникли наступні питання: 1. як сприяти збереженню завезених матеріалів? 2. Як взагалі завозити ці матеріали, якщо квартира, як у мене на 8-му поверсі?
    Пропонувалось все-таки домовитись із забудовником, щоб ми обтянули ліфт фанерою та лишили людину, яка б контролювала "кількість мішків з цементом", занесених до нього :) То хіба не можна надати ці повноваження саме консьєржу? Я не погоджуюсь, що консьєрж - це обов"язково літня людина і обов"язково жінка. Є достатньо людей працеспроможного віку, яких би влаштувала дана посада.
    Так, всіх проконтролювати буде важко, але ж які з приводу цього питання є переваги у домофонів/замків/камер? Особливо у камер?

Нічого не маю проти ідеї з домофонами/замками, а от з камерою все-таки радила не спішити. До того ж, останні події у нашій країні продемонстували, що ніяка відеозйомка не впливає ні на якість, ні на швидкіть розслідування будь-яких протиправних дій. А от домофон/замок/консьєрж все-таки був би тим "стримуючим" фактором для бажаючих проникнути усередину нашої "фортеці".

І якщо говорити про майбутнє, то навіть домофон/замок/камера не притримає Вам двері, кали Ви намагатимитесь виїхати, наприклад, з дитячою колясочкою на вулицю. Консьєрж - це своєідний член нашої дружної "під"їздної" родини, звернувшись до кого, можна дізнатись, напрклад, що "Ваш син прийшов сьогодні додому зі школи набагато раніше" або "До Вашої дочки сьогодні приходила подружка"... І для цього не потрібно буде переглядати запис всього дня з камери...

P.S. Але собака також варіант:super:

все будет окей и Паша111 нравится это.
  16. Андрій

Андрій Moderator

Зустріч із представником власників "Чабаниміськбуду" підтверждена в суботу, 05.04.2014, на 11:00.

Ключі можуть отримати ті наші майбутні сусіди, хто вже уклав основний договір :)

Последнее редактирование модератором: 11 апр 2014
    Александра Уманец нравится это.
  17. Sunny11

Sunny11 Member

Ключі можуть отримати ті наші майбутні сусіди, хто вже уклав основний договір :)[/quote]

Отакої! а обіцяли ж усім....:mad:

18. Чи означає це, що ВСІ! комунікації і мережі будуть доступні для експлуатації?

19. Андрій

Андрій Moderator

Нажаль, не знаю хто саме обіцяв.
    Можемо перепитати на зустрічі

Я такої обіцянки не почув

20. bunny094

bunny094 Member

Шановні сусіди! Є тут такі, хто сьогодні уклав договір? Хваліться)). Можливо у вас є інформація з приводу газу?

Поделиться этой страницей