"Пражский квартал", Физкультурный, 23

Тема в разделе "Домашний форум ЖК Пражский квартал", создана пользователем galina82m, 20 май 2013.

1. stas_ukr

stas_ukr Active Member

краще зателефонуйте Марії і уточніть :) піар - це також гроші :)

2. MIK

MIK Well-Known Member

Я телефонував, все так і є- податок зафіксовано в розмірі 6% від гривневої ціни, а доплата (повертання) в доларах. Це приємна звістка, чи не так?

3. stas_ukr

stas_ukr Active Member

відверто кажучи, це не зовсім звістка, все було заздалегідь обумовлено у договорі :) приємно те, що забудовник не почав виляти хвостом по курсах валют :)
    а ще 6% - це його (забудовника) відсотки згідно із законом, але за попередньою домовленістю їх сплачує покупець, натомість ці 6% не добавлені або/чи відмінусовані від вартості квадратного метра при оформленні ПД:) це ніби то усна домовленість про сплату зобовязань забудовника покупцем-інвестором ...
    окрім того, наскільки я розумію, при підписанні МП ці ж 6 відсотків перераховуються до загальної вартості квартири, оскільки при МП забудовник не є першим власником і не продає квартиру як обєкт.

4. Eva_25

Eva_25 Member

Это правда! За оформление 6 % платить в гривне ( мне кажется, что они брали курс на момент подписание ПД), а доплата за разницу в м.кв. - доплачивать в долларах или можно в гривне, только по коммерческому курсу на дату подписания ИП.

5. Slad

Slad Member

Так какой курс взят за основу этих 6%?) Это догадки или точно, что старый - 8,5? Или стоит позвонить и уточнить..?

6. stas_ukr

stas_ukr Active Member

курс на 6% не впливає, його вираховують від вартості квартири, вказаної у гривнях на момент підписання ПД

7. GATA

GATA New Member

8. MIK

MIK Well-Known Member

Похоже, это будет между 23 и 25 домами с одной стороны и частным сектором с другой. Они с удовольствием воздвигли бы там и 9 этажей , да вот частники не позволят...

9. GATA

GATA New Member

Какой-то 3-этажный аппендикс получается...

10. Eva_25

Eva_25 Member

Лучше всего перезвонить Марии - тел.067-99-81-379, и она Вам раскажет конкретно по вашей квартире:).

11. stas_ukr

stas_ukr Active Member

спробував сьогодні програмкою Planer 5D (працює під браузерами в онлайн) спланувати квартиру ... усе досить просто, але вкотре зрозумів, що дизайнер-прораб з мене ніякий ... до мешканців 23-го будинку - як плануєте робити планування квартир??? самі по проекту забудовника чи запрошуватимете прораба ?

ніякий курс, буде взята вартість квартири у гривнях, яка вказана у ПД

Последнее редактирование модератором: 9 апр 2014
  12. MIK

MIK Well-Known Member

Дорогі друзі! Радий Вам повідомити, що вчора отримано техпаспорти на наші квартири і вже можна записатися для оформлення договору МП.:super:

Eva_25 и NIDAN нравится это.
  13. МаринаДо

МаринаДо New Member

Простите, но мне не удается пройти по ссылке. Выдает ошибку.
    А как Вы планируете решать проблему с отсутствием балкона (сушкой белья)? И можно ли кладовку в коридоре, переделать в гардеробную с входом из спальни?

14. MIK

MIK Well-Known Member

Конечно, можно! Это всего лишь перегородки, а не несущие стены. Я планирую купить раскладную сушку и сушить в эркере или на кухне...есть здесь неудобство, не спорю.

15. NIDAN

NIDAN Member

А вы уже записались?

16. MIK

MIK Well-Known Member

Уже.

17. NIDAN

NIDAN Member

Я тоже)))))

18. НаталиКирилл

НаталиКирилл Active Member

А у кого вы записались,у Марии?не могу дозвониться ей(

19. stas_ukr

stas_ukr Active Member

це посилання на переписку, її створила NIDAN і вона мабуть може Вас туди впустити ...

на рахунок стін і гардеробної - ідея хороша, я чомусь подумав залишити усе як є, а у самій гардеробній поставити кутову шафу попід стелю для зимового одягу, взуття, банок, склянок, пилососів, інструментів і т.п. в принципі не вважаю це проблемою ... для мене проблема - розміщення газових труб у кухні ... дурдом ...

фотоальбом за 11.03.14 http://novakvartira.com.ua/forum/useralbums/365/view

розробляю зараз у програмі планування квартири ... усе досить зручно, окрім ванни-туалета ... які ваші пропозиції-варіанти ??? можливо хтось збільшував ванну за рахунок гардеробної?

пізніше зроблю скріни квартири, викладу, можливо щось підкажете, бо фантазія ніяка :)

Последнее редактирование модератором: 10 апр 2014
  20. NIDAN

NIDAN Member

Да,у Марии,я тоже еле дозвонилась,всегда занято было)

Поделиться этой страницей