ЖЕК Оселя

Тема в разделе "Софиевская Борщаговка", создана пользователем Svetlyachok, 17 ноя 2010.

1. LeFeRe

LeFeRe Well-Known Member

И еще, пожалуйста, урны возле площадки Амосова 22, и у комплекса лавочек, которые возле церкви)

Что то мне кажется что при этом надо менять компанию облуживающую(бо если скидывать все таки в общий мусоровоз смысл во всем этом) и увеличивать количество самих контейнеров - сейчас при том что каждый день забирают - они забиты полностью. Это если все будут сортировать, а не кидать куда попало. Вот цена вопроса интересна и как это может повлиять на квартплату.

Последнее редактирование модератором: 29 мар 2014
    Дарья и greench нравится это.
  2. Yaaaappee

Yaaaappee Active Member

Уважаемый ЖЕК.....у нас под 3им парадным ул.Ивана Франка 6 полно строй мусора.
    Я сначала инициировал сборы под парадным, но никто не откликнулся чтобы найти виновных...плитка и ламинат в куче лежат.
    Вчера уже увидел объявление на этой куче - пока реакции никакой.

Уважаемый ЖЕК пожалуйста, займитесь этим вопросом и разрешите его в ближайшие дни!

3. LeFeRe

LeFeRe Well-Known Member

Yaaaappee, ждите объявление об отключении воды тогда. Как показала практика предыдущих домов - больше ничего не помогает. ЖЕК строймусор не вывозит.

4. Yaaaappee

Yaaaappee Active Member

Ага, пусть попробуют...проблем не оберутся.
    Есть еще такие средства как суд.

5. LeFeRe

LeFeRe Well-Known Member

Пока никто не обращался на сколько знаю. Либо на форуме не афишировали. Даже если ЖЕК найдет того чей мусор(на каком основании их жильци будут пускать в квартиру для сличения - это тоже типо незаконно) то как заставить вывезти мусор? Скажут нет и все. Может у вас есть другие идеи? А тратить ваши же деньги за квартплату на вывоз мусора тоже неверно.

6. Yaaaappee

Yaaaappee Active Member

ЖЕК обязуется убирать придомовую территорию, если же там находится мусор, который они не хотят вывозить за свой счет - значит пусть ищут намусоривших жильцов, а если те откажутся, то в следующей платежке пусть добавят им 2000 грн штрафа и уже ЖЕК сам вывозит мусор.
    В любом случае ЖЕК должен этим заниматься, каким угодно способом, с газовщиками посещать жильцов.....с милиционерами....как угодно, пусть придумают.

Почему мы купили квартиры, а теперь видим это дерьмо каждое утро под парадным....и ЖЕКу на это наплевать.

Victoria87 и Pilulkin нравится это.
  7. Andriy

Andriy Well-Known Member

Забудовнику
    Журбі О.В.
    Голові ПП «ЖЕК«Оселя»
    Пальоному В.В.
    11.04.2014

Колективне звернення

Просимо вас повідомити, що планується будувати на гостьовій парковці між будинками по вулиці Івана Франка буд.6, Боголюбова буд. 6 та Боголюбова буд. 4, а також як запланований об’єкт узгоджено з генеральним планом с. Софіївська Борщагівка.

Окремо звертаємо вашу увагу, що біля зазначених будинків не вистачає паркувальних місць і забудова зазначеної ділянки може ще більше погіршити ситуацію.

Просимо надати відповідь у строки, встановлені відповідно до Закону України «Про звернення громадян», та призупинити виконання будівельних робіт до отримання мешканцями відповіді на цей запит.

У разі ненадання відповіді будемо змушені звернутися до відповідних конролюючих органів.

З повагою,
    Мешканці будинків по вулиці
    Івана Франка, 6
    Боголюбова, 6
    Боголюбова, 4

Nataliya, Татьяна1971, Andrauzen и 2 другим нравится это.
  8. Andriy

Andriy Well-Known Member

Знаємо тепер, що забудовник хоче побудувати АВТОМОБІЛЬНУ МИЙКУ фактично в дворі.
    Відповідна новина була розміщена сьогодні ввечері на офіційному сайті.

Реально, на мою думку, це ще гірше ніж черговий магазинчик.

Зважаючи на це варто перевірити наявність всіх необхідних дозволів на будівництво цього об’єкта.

Загалом дотримання технологічних, санітарних та екологічних норм регламентується десятком норм природоохоронного законодавства, Водним кодексом, ДБН, Законом «Про відходи». В деталі вдаватись не буду, але нижче даю короткий перелік установ до яких можемо звернутися з проханням перевірити наявність всіх дозволів:

- Головне управління екології
    - Державне управління охорони навколишнього середовища Києва
    - Держеконіспекція
    - ВАТ Київводоканал
    - Санітарно-епідеміологічна служба України.

До понеділка підготую відповідне звернення.

9. Andrauzen

Andrauzen Well-Known Member

Здаеться мені що скоро під офісом забудовника зявляться автомобільні покришки !!! Це ні в яку голову не лізе що під вікнами де бракуе місця втулять ще одну мийку в містечку !

Nataliya, Mari и Татьяна1971 нравится это.
  10. Татьяна1971

Татьяна1971 Well-Known Member

на сайте застройщика о куске забранной парковки во дворе Боголюбова ,6 и 4: "Кроме того, территория гостевой парковки расширится за счет придомовой территории дома по ул. Боголюбова 8а (со стороны ул. Боголюбова) после демонтажа строительного забора и асфальтирования."
    А что, жильцам Боголюбова 8а не нужна парковка? Причём тут их территория к откушенной части НАШЕГО двора?

А Журба не хочет построить мойку под окнами своего офиса? Перед входом в свой офис пусть откусит 6 парковочных мест для машин своих сотрудников и втулит там мойку!!!

Уважаемый, А. В. Журба! Попробуйте так в часов 8-9 вечера припарковать свою машину у нас во дворе! Может тогда Вы подумаете, нужна ли там мойка при такой печальной ситуациии с парковкой ?!?!

Последнее редактирование: 12 апр 2014
    Mari нравится это.
  11. Romio

Romio New Member

Как теннисные корты открывать или мойку строить, так есть и время, и деньги, и люди, а разбитую крышку канализационного люка некому поменять, 2 недели дыра накрыта досками

Татьяна1971 и Sashko нравится это.
  12. Pilulkin

Pilulkin Active Member

Байкот этой автомойки будет хорошим стимулом больше так не делать )))
    Ведь по сути строят ее во дворе , что бы пользовались автомобилисты этого двора.

13. Andriy

Andriy Well-Known Member

Бойкот це не рішення. Ми маємо не допустити її будівництво!

Пропоную наступний план дій.

1. Завтра на 18 годину проводимо збори мешканців на парковці.
    2. В понеділок передаємо звернення забудовнику
    3. У разі продовження будівельних робіт звертаємось до контролюючих органів та демонтовуємо будівельний паркан.

Що необхідно зробити сьогодні:

1. Роздрукувати інформаційні листівки про завтрашні збори, а також інформаційні запити з Додатком для збору підписів під ними. Маємо два звернення (до забудовника та до контролюючих органів). Хто може?

2. Роздати листівки в будинках та паралельно зібрати підписи під зверненнями. Хто може?

У вкладенні додаю драфти всіх документів.

Всіх бажаючих допомогти прошу надсилати мені ваші контактні телефони. Мій номер (067)596-93-92

Вложения:

• ПЛАН.pdf
      Размер файла:
      441,2 КБ
      Просмотров:
      214
    Mari нравится это.
  14. Mari

Mari Active Member

бойкот - це якби процес не можна було б відвернути - а поки там лише паркан - все в наших руках

Andriy нравится это.
  15. Andriy

Andriy Well-Known Member

Друзі, оголошення вже надрукували.
    Треба сьогодні ввечері або завтра протягом дня рознести по квартирам.

Хто готовий допомогти напишіть чи подзвоніть мені сьогодні, будь ласка. Мій номер (067)596-93-92

Також для більшої оперативності можете писати мені у FB

Вложения:

Последнее редактирование: 12 апр 2014
  16. SeRgio

SeRgio Well-Known Member

А почему во дворе Франка 6 уже пару дней не горят фонари???

17. Ув. Жэк и его работники! Я обращалась к вам с просьбой покрасить лавочки возле Амосова,6. Ответьте, пожалуйста, чтобы мы, жильцы, знали, что нам делать - ждать или решать проблему самостоятельно.

18. Andriy

Andriy Well-Known Member

За підсумками зборів маємо перші позитивні результати:
    1. Проблема явно турбує багатьох мешканців і люди готові відстоювати своє право на комфортні умови проживання
    2. Назбирали купу підписів під зверненнями до Журби та контролюючих органів

Подальші дії:
    1. Завтра передаємо звернення Журбі (про результати поінформуємо)
    2. Чекаємо відповіді від нього до четверга, у тому числі демонтування будівельного паркану

Трохи фото з зустрічі

IMG_20140413_181621_thumb.jpg IMG_20140413_181639_thumb.jpg IMG_20140413_181658_thumb.jpg IMG_20140413_181718_thumb.jpg IMG_20140413_181739_thumb.jpg IMG_20140413_181821_thumb.jpg IMG_20140413_185115_thumb.jpg

Nataliya и Sashko нравится это.
  19. Andriy

Andriy Well-Known Member

Короткі підсумки зустрічі із забудовником.

Особисто мені пообіцяли війну і сказали, що я не знаю куди вліз. Хлопці, які ходили зі мною можуть підтвердити. Але це варто було очікувати. Не здивуюсь, якщо завтра мені як мінімум відключать воду (відразу інформую, що жодних заборгованостей немаю) :)

Від планів будівництва мийки забудовник поки відмовлятись не збирається, але сказав, що готовий призупинити будівництво до того моменту поки не матиме всіх відповідних дозволів. У разі відсутності дозволів готовий перекопати гостьову парковку і зробити там зелену зону з деревами (фактично міні парк). Загалом такий варіант, на мою думку, є прийнятним. Зелена зона як альтернатива мийці – гарний варіант.

На скільки Журба вміє тримати слово будемо бачити. Бо крім цього, у відповідь на наше звернення, нам озвучили намір перекрити всі в’їзди в двори, щоб автомобілісти більше не паркувались навіть біля будинків (так би мовити з турботою про дітей, щоб не дихали вихлопами). Будівництво дитячого садочка між Боголюбова 8 і 8а, як ми зрозуміли, також відміняється, бо змінились норми їх будівництва. Також Журба готовий зустрічатися з мешканцями для обговорення ситуації, але виключно в робочий час.

Підсумок наступний.

Чекаємо від забудовника інформацію про отримання відповідних дозволів на будівництво мийки. У разі якщо розпочнуться будівельні роботи без відповідних документів звертаємось до контролюючих органів.

20. Mishanya

Mishanya Well-Known Member

Уважаемый, Директор ЖЭКа, прокомментируйте пожалуйста, почему единственный по настоящему зелёный газон возле Боголюбова 6 (все остальные газоны в связи с отсуствием систем полива (как в соседнем ЖЕКе) жёлтые и с "залысинами" в отличии от этого, который поливается сточной водой с крыши и имеет божеский вид) снимают и вывозят для высадки на газоны на сторону Боголюбова 8 и 8А???
    IMG_20140416_105602.jpg IMG_20140416_105617.jpg IMG_20140416_105733.jpg IMG_20140416_105740.jpg

Мила0608 нравится это.

Поделиться этой страницей