Новобудова по Івана Франка, 6, Софієвська Слободка

Тема в разделе "Софиевская Борщаговка", создана пользователем Dmitry, 6 мар 2012.

  1. drobashka

    drobashka Member

    я вписала в квитанцию и проплатила за всё нагоревщее с ноября месяца(750 куб)
     
  2. Dmitry

    Dmitry Administrator Команда форума

    famous, бан за нецензурну лексику та матюки. Не перший раз.


    solomia, просто цікаво для себе, а ви були в офісі? Домовлялися, що вам говорили?
     
    Последнее редактирование модератором: 5 апр 2014
  3. solomia

    solomia Member

    мне квитанций не давали. я платила в долл., записали , что я сдала 22600 грн, т.к. за оформление нужны гривны. теперь я должна доплатить 13500 грн. может Вам как-то зафиксировали, что Вы в долларах платили, может и не надо будет доплачивать.
     
  4. Sashko

    Sashko Well-Known Member

    Я Николая99 і не знаю особисто. А з мого підпису могли б побачити мій будинок. я вже більше року живу. І на щастя вже виплатив розстрочку. свого часу ми попали тільки на сумі податків - бо через зміни законодавства оціночна вартість зросла з приблизно 500 дол. до 700-750. І вам не повезло, що ви дали за оформлення в валюті. більшість то давали грн.
     
    Fell нравится это.
  5. solomia

    solomia Member

    мне звонил Лукьянчук.. по телефону на мои вопросы почему я должна доплачивать за оформление , если я платила в долл. и почему мне не отдали документы на квартиру до 31.12.13г. согласно сроков, указанных в предварительном договоре,он мне сказал, что у него 400 квартир и у него нет времени с каждым по 20 минут разговаривать.завтра схожу в офис, сомневаюсь, что от этого что-то поменяется.
     
    Последнее редактирование модератором: 5 апр 2014
  6. Sashko

    Sashko Well-Known Member

    Конструктиву нема? так коли один відмовляється йти до забудовника і натякаю, що іншим це не помішає вирішити свої питання - це проходить крізь вуха. Коли намагаюсь об"яснити, що нема логіки і економічного смислу в забудовника рахувати по старому курсу - начинають хаяти. Цікаво, якби гривня зміцніла і стала по 5 грн - багато б людей запропонували забудовнику і далі платити по курсу 8,2?. Хтось логіки в повідомленнях хоче - так логіка в тому, щоб люди задумались, що не все залеже від забудовника - оформлення документів, оцінки тощо.

    Бачу з інших старших будинків ітак мало хто сюди заходить - так що гребіться самі. Ваш будинок ітак мало симпатії викликає - коли спостерігає кучі сміття біля під"їздіть і "королів парковки" біля будинку.


    мабуть опечатались - дата ще не настала.


    а ви порахували, що вартість квадрата ближче до здачі чи в зданому будинку зовсім інша? По нашому будинку так росла, і умови розстрочки мінялись. ми взяли розстрочку на умовах +50 дол за квадрат. через місяць хто брав - то вже ввели 7% річних ще до тих +50 дол.
     
    Последнее редактирование модератором: 5 апр 2014
    hardware, Virgo и Fell нравится это.
  7. fistashka

    fistashka Active Member

    Зайдіть, будь-ласка, на гілку Б8 й про сміття ще їм скажіть те ж саме)) А в офісі не дуже квапляться з поясненнями, й дізнаємося все вже при підписанні основного договору. В нас, наприклад, питання з зайвими метрами досі не вирішено, обіцяють, а в квитанції приходять ті ж цифри.
     
    Последнее редактирование модератором: 5 апр 2014
  8. Sashko

    Sashko Well-Known Member

    З особистого досвіду скажу, що з
    забудовником можна говорити, можна вирішувати питання. В нас вилізно більше 3 квадратів додатково. Правда реальних по квартирі - питань не було. Питання доплати без проблем вирішилось так, що нас задовільнило.

    Те що непонятки з коефіцієнтами - неприємна ситуаціє. Але толком ніхто не зібрався і не вирішив цього. Для любителів конструктиву - навіть була ради жарту пропозиція викликати повторно заміри і зняти перед цим вікна на балконі. Але поки в основному крики на форумі. Цим нічого не вирішиш.
     
    vanuch и Fell нравится это.
  9. fistashka

    fistashka Active Member

    Та з коефіцієнтами начебто все зрозуміло, порахують максимум по 0.5. Хоча нам обіцяли недавно, що балкони все ж по 0.3. У нас питання в іншому- в техпаспорті дописали площу оного з балконів ( переплутали, як я зрозуміла). Ходили до Лукянчука двічі, пообіцяв все виправити, але в кватанції приходять ті ж цифри. Чекаємо на наступну, якщо не зміниться нічого, доведеться йти знову.
     
  10. McRuslik

    McRuslik Active Member

    Sashko, я думаю что мега парковщики не только на Франка 6, не от дома это вить зависит... Я в среду бил на квартире, 7-е парадное было чистое не одной соринки как говорится.... На что я был очень удивлен (приятно удивлен). Но суть не в этом.... Кто то написал что коэффициенты пересчитали и они такие как нам говорили при подписании пред.договора, балкон 0,3 , лоджия 0,5 или это очередной фейк??? Если это правда то не все так плохо.... есть у кого то белее детальная информация???
     
  11. fistashka

    fistashka Active Member

    Якщо це правда, респект нашому забудовнику.
     
  12. solomia

    solomia Member

    я заплатила 100 % стоимости квартиры ровно год тому назад. с обещаниями от застройщика, что дом будет сдан в июне-июле 2013 г. стоимость квадратного метра с учетом бесконечных доплат уже больше на 100 долл. чем заявленная. плюс еще бонус в виде неработающей вентиляции.
     
    Последнее редактирование модератором: 5 апр 2014
  13. solomia

    solomia Member

    мне ответили в офисе раньше и подтвердили на днях по телефону- лоджия- коэфф.0, 75.
     
  14. Dmitry

    Dmitry Administrator Команда форума

    Можливо по тій причині, що я, як і Сашко живу вже в зданому будинку і всі ваші проблеми вже пройшли, але ви справді, трохи перегинаєте палицю. Ви спочатку сповна розберіться в ситуації, а після того вже пишіть на форумі, вам самій же буде простіше. Розібратися - писати. А не писати - налякати всіх сусідів - розібратися і тихенько пропасти.
     
  15. ShpiL

    ShpiL Member

    які документи повинні віддати при оформленні договору офіційного? договір куплі-продажу, документ на право власності, домову книжку?
     
  16. solomia

    solomia Member

    я немножко не поняла, в чем я перегибаю и в чем я не разобралась. сумму. конкретно за оформление я должна доплачивать потому, что застройщик не готов был соблюдать сроки по предварительному договору. простите, пожалуйста, если кого-то оскорбили очевидные вещи. буду писать то, что можно - у нас самый лучший застройщик!!!! Журба форева!!!! или тихонько пропаду, коль Вам так угодно.
     
  17. шановні сусіди, спілкуйтеся із менеджерами. Вони вже пару місяців назад як кажуть, що БТІ порахувало балкони і лоджії по коеф 1 (що ви можете бачити у своїх квитанціях із ЖЕКу та в техпаспорті квартири, де фіксується загальна площа квартири), а в основному договорі буде рахуватися площа, зважаючи на коефіцієнти (0,5 для балкону і 0,75 для лоджії).
    А інші питання вже до вищого керівництва. До зустрічі завтра о 10-оо біля 1го під"їзду.
     
  18. Aleksand

    Aleksand Member

    Договір куплі-продажу; витяг с реєстру; технічний паспорт.
     
  19. Virgo

    Virgo Member

    Я тоже завтра планирую приехать, мое основное требование доплата за метраж по курсу покупки 8-8.15 максимум.
    Я не считаю что мы должны страдать из-за затянутого срока оформления и соответсвенно разницы курса!!!!
     
  20. Dmitry

    Dmitry Administrator Команда форума

    Якщо получиться, буду просити вас поїхати зі мною до банку домовитися про можливість погасити доларовий кредит. Хоча б по 9.
     
    LeFeRe, Sway, Юрий К и 2 другим нравится это.

Поделиться этой страницей