Вишневое, ул. Леси Украинки 21-27

Тема в разделе "ЖК Вишневий затишок", создана пользователем Александра Уманец, 9 апр 2013.

1. Good Kid

Good Kid Member

Откуда такая информация?

2. ingreta

ingreta New Member

Хочу купить.800$

3. да , як ви дізнались про цей факт?

4. мінімальна ціна при покупці була 850.

5. Good Kid

Good Kid Member

Просили же на сборах обновлять сайт. Представитель застройщика, неужели сложно было сделать сегодня фото и написать, что проведены работы по подготовке к подключению воды, раздел на сайте есть соответствующий "Ход строительства".
    Как только все квартиры продали, так он и перестал обновляться.

6. bunny094

bunny094 Member

Шкода, що вже ніч. Чекаю ранку, щоб запитати в ОП про ці 2 договори на одну квартиру.

7. ingreta

ingreta New Member

С того времени много чего изменилось.

Думаю 900$ будет вполне адекватной ценой.

Последнее редактирование модератором: 5 апр 2014
  8. ?

звідки дізнались про цей факт?

9. Vadim

Vadim Member

Хтось підтверджував збори на завтра? На яку годину?

maslooleksandr нравится это.
  10. Завтра на 11:00, обіцяє прийти директор

beloterkovskiy нравится это.
  11. bbb

bbb Member

В ОП эту информацию, по телефону, подтвердили

12. Good Kid

Good Kid Member

Сегодня что-то подключают со стороны ул.Зеленой. Вчера на Л.Украинки.

13. bbb

bbb Member

Если на углу\перекресток, со сторны ул.Зеленой, то там траншея под газ, если возле забора и строительства 2-й очереди, то это вода(ул.Леси-Украинки).

14. Андрій

Андрій Moderator

Шановні сусіди, доброго дня

Маю інформацію від представника власників (він з нами зустрічався двічі):
    1. будинок підключений до мереж:
      • водопостачання;
      • електропостачання (за постійною схемою);
      • каналізації – мають завершити роботи до вечора 28.03.2014;
    2. отриманий дозвіл на проведення земляних робіт, необхідних для підключення до мережі газопостачання. Так, під дорогою буде прокол, але так би мовити "за проколом" на "стороні міста" потрібно виконати певні земляні роботи;
    3. з 8 (вісьмома) нашими сусідами укладений основний договір (хтось тут присутній? може підтвердити?);
    4. після видачі нам ключів під'їзди стануть відкритими (вільними для доступу) – постає питання забезпечення безпеки нашої спільної нерухомості.
    Варіантів вирішення питання може бути два:​
      • найм та утримання нашим, зрозуміло, коштом конс'єржів;
      • встановлення (теж нашим коштом) замків з контролем доступу на двері під'їздів.
    Ваші думки, шановне панство.

Той самий пан Черненко (представник власників) просив перенести зустріч на наступну суботу, 05.04.2014. Завтра він не зможе бути присутнім.

Уточню: пан Черненко просив перенести зустріч саме з ним.
    Якщо директор завтра готовий зустрітись з нами – ми ж всі лише "за".

15. bbb

bbb Member

Вариант 2: замки с контролем доступа, могу установить самостоятельно(пару человек в помощ!!!), наличие эл.питания в подезде должно быть 24 часа в сутки. Будет установле эл.магнитный замок+считыватель+контролер для будующего розключения домофонных трубок по квартирам. Также предлагаю установить на вход в парадный видеорегистратор.

PS:Это не реклама, не мой бизнес, предлагаю выполнить эти работы самостоятельно и разово только в своем 5-м парадном, зарабатывать на этом НЕ СОБИРАЮСЬ!!!

16. Андрій

Андрій Moderator

Гарна пропозиція.
    Ніхто нам нікого в підрядники не пропонував.
    Я особисто теж "за" замок.
    Але встановлення "своїми силами" має певні незначні мінуси:
    1. не синтезується проводка до кожної квартири;
    2. до кого ми звертатимемось для підключення "трубок", налаштування системи, "прошивки" нових ключів, ремонту системи.
    Щодо реєстратора:
    1. де ми встановимо сервер для зберігання записів відеореєстратора;
    2. хто обслуговуватиме реєстратор до тих пір, поки будинок не буде заселений

17. в идеале, конечно, это домофон. но ставить его сейчас абсолютно нелогично, согласитесь. Может лучше обычный замок? И выдать каждой квартире ключ?
    Консъерж сейчас тоже, скорее всего, не актуально. Давайте на собрании, когда бы оно не было, останемся после ухода директора и обсудим/проголосуем, какой вариант лучше всего.

а кто такой Черненко? чей он представитель? где он живёт? за что отвечает? почему мы о нём слышым первый раз?

18. на першому поверсі передбачено місце для консьєржа. і це досить поширена практика в новобудовах садити консьєржів... у мене навіть кандидатури вже є)))

19. Андрій

Андрій Moderator

Якщо Ви були присутні на зустрічі – Ви його бачили. На решту питань я Вам відповісти не можу.

20. ну, я была на встрече в позапрошлую субботу и на ней было много мужчин=) кто именно Черненко - не знаю.

лично я не против консъержа. только за чей счёт ему облагораживать его комнатку и сан.узел?

Поделиться этой страницей