"Пражский квартал", Физкультурный, 23

Тема в разделе "Домашний форум ЖК Пражский квартал", создана пользователем galina82m, 20 май 2013.

1. Kvint

Kvint Member

Якщо можете , то напишить номер телефону тих хлопцив львовских. Що роблять рэмон.

2. Viktoria.S.K

Viktoria.S.K New Member

Добрый день, соседи!
    Могу порекомендовать ремонтника Пётр (098) 616 99 14
    Очень толковый парень. В моей квартире делал всё, кроме сантехники.

3. Kvint

Kvint Member

Добрый день! Спасибо.

4. Sanya_86

Sanya_86 New Member

Здравствуйте, кто может рассказать реальные отличительные особенности между ИП и ОД? Кроме цены, конечно, стоимость того и другого я знаю...
    Заранее спасибо!

5. stas_ukr

stas_ukr Active Member

ИП - простіше і швидше, але менш надійно
    ОД - якщо не підписали до 15.03 пролонгацію, для Вас не актуально, якщо ж встигли - це більш надійна форма, але довший процес і декілька сотень додаткових витрат

це власна думка і на істину не претендує (я буду підписувати ОД)

Elena25 нравится это.
  6. M.D.08

M.D.08 New Member

Добрый вечер. Соседи а уже кого-то приглашали на подписание ИП?

7. Sanya_86

Sanya_86 New Member

А чому менш надійно? І чи видається "Свідоцтво на право власності" при підписанні ИП?

8. Eva_25

Eva_25 Member

нас еще не приглашали....как только пригласят - сразу напишу здесь.

9. MIK

MIK Well-Known Member

Тільки що з Марією розмовляв з ОП, ще нікому не дзвонили- техпаспорти на квартири ще на оформленні в БТІ.

10. Eva_25

Eva_25 Member

а она не говорила в какие сроки ожидают техпаспорта на квартиры?

11. MIK

MIK Well-Known Member

Не спрашивал. Ранее обещали после 25-го, собственно говоря, поэтому и перезвонил. Что толку выслушать следующий очередной срок... вчера в дом подвели воду!!!!)))
    http://www.prazhsky.com.ua/fiz23nov-24.03.14.html

12. stas_ukr

stas_ukr Active Member

при підписанні МП видається Свідоцтво на право власності і Ви стаєте першим власником квартири.
    у випадку підписання ОД (він же - Договір купівлі-продажу як на вторинному ринку) Ви купляєте квартиру у власника-Кукси як звичайний покупець ... про надійність - це субєктивна думка, яка грунтується на не зовсім зрозумілих процедурах навколо біржі при оформлення МП ... ще раз пишу - це моя власна думка після консультацій ... загалом на даному етапі готовності будинку МП є уже досить прийнятним видом оформлення ...

а загалом - якщо Ви не встигли підписати пролонгацію ПД до 15 березня, у Вас тільки один варіант - МП ... інших не існує

Sanya_86 нравится это.
  13. Eva_25

Eva_25 Member

а каким образом Вы подписали пролонгацию?

14. stas_ukr

stas_ukr Active Member

спочатку написав лист про намір підписати додатковий договір (згідно п.9.1 і 9.2), потім зателефонував і попросив призначити дату до 15 березня ... але це виключно повинна була бути ініціатива покупця, тобто моя ... відділ продажу не зобовязаний про це ані повідомляти, ані запрошувати ... тут якраз їх звинувачувати нема у чому ... у даному випадку можна дійсно подякувати Марії і Куксі за те, що пішли на зустріч законним правам мене як інвестора ... усе решта - особисті питання і побажання кожного ...

15. Eva_25

Eva_25 Member

а вы пролонгацию нотариально заверяли?

16. stas_ukr

stas_ukr Active Member

так, нотаріально як додаток до ПД ... але це було чинним до 15.03

17. Eva_25

Eva_25 Member

А какие сроки указали в доп. соглашении? До какого числа будет подписан ОД( если не секрет:))?

18. stas_ukr

stas_ukr Active Member

не секрет - строки до 15 июня - 3 месяца попросили ... обещали до конца апреля ... ну может в первой декаде мая

19. MIK

MIK Well-Known Member

Ни фига се....однако, не спешат...((((

20. Eva_25

Eva_25 Member

мне кажеться, что такие сроки указывают когда принято решение в пользу ОД, с ИП должно быть быстрее ( это мое мнение)....как только будут готовы техпаспорта поквартирно - сразу можно будет подписывать ИП

Поделиться этой страницей