Вишневое, ул. Леси Украинки 21-27

Тема в разделе "ЖК Вишневий затишок", создана пользователем Александра Уманец, 9 апр 2013.

1. Тому що директору немає що сказати!!!!! Газу і води не буде до 24 березня! Дай Бог, щоб хоч ключі видали до 24!
    Так, він мені по телефону обіцяє ще з початку цього року, що до березня 2014 року буде газ, вода! Але по ситуації на сьогодні, все це обіцянки! Прийдеться чекати (це особисто моя думка). Я одного не можу зрозуміти, чому не сказати правду, що "ми так як більшість забудовників, дамо ключі весною, а газ буде на осінь".

2. Паша111

Паша111 Member

да в субботу и поговорим... сей час газ по ходу может стать вообще национальной проблемой

3. Газ для населення повністю можливо забезпечити з внутрішніх ресурсів. Для промисловості його, звісно, не вистачить. Але у нас все через ж. Власний газ іде подєшовке олігарховим підприємствам, а імпортний купує держава і продає населенню, крмпенсуючи збитки з бюджету. Ну нам, я надіюсь, не стикнутися з проблемою відсутності газу як такого.

4. Андрій

Андрій Moderator

Наявність чи відсутність проблем із енергоносіями не може бути причиною непідключення будинку до мережі, зокрема, газопостачання.

5. Паша111

Паша111 Member

в нашем государстве все возможно... мы же все пытаемся верить в хорошее... а на самом деле то все как было через жопу... так и осталось... а хотя нет) сей час стало еще хуже)

6. Sunny11

Sunny11 Member

Доброго вечора, майбутні сусіди!
    Хто оглядав свої помешкання? чи влаштовує Вас якість виконаних там робіт?

7. о да, трубы заслуживают отдельного упоминания! на кухне установлены кошмарно. но, со слов ОП, это так и должно быть)
    так на сколько встреча? на 11? возле дома, да?

8. Паша111

Паша111 Member

вроде так

9. поделитесь новостями сегодняшней встречи...

10. Good Kid

Good Kid Member

1. На следующей неделе подключение газа;
    2. На следующей неделе получение сертификата на эксплуатацию лифтов;
    3. Документы находятся в регистрационной службе, надеемся до 24 марта отдадут;
    4. Вода, канализация еще не подключена.

11. а вода и канализация пока в воздухе

12. bbb

bbb Member

Здравствуйте!
    На стройке происходят какие-то работы связанные с подключением инженерии(газа, воды, канализации)???, ведь до получения(начала) выдачи документов осталось 6 дней!!!???

13. Vadim

Vadim Member

Good Kid, коли обіцяли дати ключі і коли буде вода і каналізація?

14. всі роботи обіцяли завершити на цьому тижні і з 24 розпочати видачу ключів, але це за умови що все буде готово і отримають всі документи. в іншому випадку знову будемо чекати.

15. bbb

bbb Member

А все работы уже начаты, или они будут работать 25 часов в сутки:wall:?

16. я не в курсі. вірете, мені побарабану скільки вони годин в день будуть робити. наступна зустріч запланована, з забудовником, на 29 число і якщо здвигів не буде, люди рознесуть їх.

17. bbb

bbb Member

Если ключи мне не будут переданны в срок, то я с ними буду встречаться в суде... у меня терпение уже закончилось, наброски искового заявления я уже подготовил... (это так-мысли вслух:))

18. Vadim

Vadim Member

19. ближче до цього часу визначемось! А може і не будемо збиратись, якщо все буде добре.

20. Good Kid

Good Kid Member

На стройке ничего не происходит, мало того перестали стоить вторую очередь. 29-го будет встреча и нам придется требовать разговора с высшим руководством, так как 97 договоров с нами будут нарушены. Надо готовиться.

Поделиться этой страницей