Вишневое, ул. Леси Украинки 21-27

Тема в разделе "ЖК Вишневий затишок", создана пользователем Александра Уманец, 9 апр 2013.

1. bbb

bbb Member

Может у когото есть "вменяемые" знакомые в газовой службе, чтоб уточнить что они хотят $$$ или какого Х.. мозг еб...т, а то мы постоянно к какойто "гадалке" ходим... подзае...о

2. Sunny11

Sunny11 Member

Пропоную влаштувати зустріч всіх зацікавлених та попросити директора відділу продажу прозвітувати про всі виконані роботи, представити сертифікати і документи, які готові, та надати конкретну інформацію щодо подальших дій забудовника.

3. bbb

bbb Member

Хоть сегодня и сейчас !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS Кто знает номер телефона облгаза, куда звонить?

Последнее редактирование модератором: 18 фев 2014
  4. Sunny11

Sunny11 Member

ПРОПОНУЙТЕ ЗРУЧНУ ДАТУ ЗУСТРІЧІ

5. bbb

bbb Member

11/02/2014 10:00 - 11:00, и чем больше нас там будет тем страшнее для ОП :)

6. Sunny11

Sunny11 Member

Давайте керуватися тим, що більшість до 18,00 на роботі

7. bbb

bbb Member

ОП по вечерам и в выходной не работает

8. я предлагаю выходные, на буднях многих не собрать

9. bbb

bbb Member

А скем говорить в выходной, разве познакомится друг с другом!?

10. Паша111

Паша111 Member

завтра с 10-11 не плохой вариант!

11. я не могу в будни на этой неделе кроме выходных а вот на следующей в любой день.

12. Народ! Может давай на след.неделе (кто свободный) поедем к ним офис с просьбой дать чёткий ответ на Что?Где?и главное Когда?
    на буднях кто когда свободный?

может в субботу?

13. bbb

bbb Member

Я могу в любой день отпроситься с работы, а на щёт суботы Вы оточняли от Чабаныгорстроя кто-то будет или от ОП???

14. Ребят, а кто-то уже звонил в ОП или в офис? чтобы мы все скопом не звонили...

15. Sunny11

Sunny11 Member

У вихідні зможемо зібрати більше людей. А директора ВП - поставимо перед фактом щодо зустрічі у вихідні, думаю, він все-таки приділить нам годину-другу.

16. bbb

bbb Member

Можно скопом, пусть знают что на корабле уже начался бунт 4to napisano perom

Кроме начальника ОП нужно и его начальника пригласить

Александра Уманец нравится это.
  17. bunny094

bunny094 Member

Технічні умови одержані вже давно. Тех. нагляд - це, простими словами, комісія, яка перевіряє котельню, газ. устаткування. Вони її не пройшли, є певні недоліки.

Олександро, я вважаю, що телефонувати треба усім і кожного дня(такий собі флеш моб). Можливо тоді буде хоч якийсь результат.

18. Поставити перед фактом" ми прийдемо" і все. Хай думають, що робити і кого до нас присилати на звіт! І краще не з начальником ВП говорити, а хай когось нам "вищого" присилають! І, народ, давайте діяти рішуче, бо якщо це все закінчиться тільки розмовами, то будуть нас "імєть" ще довго!Зустріч краще у вихідні, так як пропонують на 10-11!

19. bbb

bbb Member

все будет окей сказал(а):
    Поставити перед фактом" ми прийдемо" і все. Хай думають, що робити і кого до нас присилати на звіт! І краще не з начальником ВП говорити, а хай когось нам "вищого" присилають! І, народ, давайте діяти рішуче, бо якщо це все закінчиться тільки розмовами, то будуть нас "імєть" ще довго!Зустріч краще у вихідні, так як пропонують на 10-11!

Перед каким фактом Вы их поставите, что "мы приходили, а Вас небыло..." Если не договориться, предварительно, с представителями ОП и Чабаныгорстроя на встречу в суботу и они не дадут на это согласие\подверждение, то говорить в выходной нескем будет !!!

Только что звонил в Чабаныгорстрой(хотел договориться на счет встречи/собрания инвесторов в суботу), сейчас начальство на планерке в Вишневом кто-то может сейчас туда подойти и переговорить на прямую без телефона и секретаря ???

Последнее редактирование: 11 фев 2014
  20. bunny094

bunny094 Member

Хтось дзвонив в ВП з приводу зборів? Якщо так, відпишіться, будь ласка.

Шановний представник забудовника! Багато хто з нас знає, що Ви читаєте цю тему на форумі, але нажаль участі в ній не приймаєте. Дуже прошу Вас, відпішіться, будь ласка, яка ситуація на даний час склалася стосовно нашого будинку? Коли буде підключено газ? Коли Ви плануєте подавати документи до реєстраційної служби? Коли плануєте видавати нам ключі? Ви єдиний забудовник у Вишневому, котрий при 100% добудованого будинку не надає ключі своїм інвесторам. Те що Ви ігноруєте нас – це неповага до своїх клієнтів. Репутація заробляється тривалий час та важко, а втратити її можна дуже швидко. Крім того, Ви плануєте будувати 2-гу чергу та інші будинки. Уявіть, яку антирекламу своїми діями/бездіяльністю Ви собі робите. Дуже сподіваюся, що Ви відреагуєте на це прохання.

Последнее редактирование модератором: 19 фев 2014
    beloterkovskiy и maslooleksandr нравится это.

Поделиться этой страницей