Вишневое, ул. Леси Украинки 21-27

Тема в разделе "ЖК Вишневий затишок", создана пользователем Александра Уманец, 9 апр 2013.

1. я так поняв інформація секретна і її не буде.

2. vlrvvv

vlrvvv Active Member

Какая организация(точное юр. название, адрес) должна подключать газ??? Можно составить письмо с требованием обьяснить причину задержки подключения на имя директора этой организации и всем небайдужим отправить заказным письмом, пусть каждому ответят. Чиновники не любят бумагу, а все звонки-разговоры им по***.

3. Инвесторы третьей очереди ЖК "Юность", которую тоже строит ЧМБуд, ждали подключени газа полтора года... и жаловались, и писали, и перекрывали в Чабанах дорогу...

4. На мою думку газ зараз не можуть підключити з технічних причин. В тому сенсі, що металеві труби стояків опалення дуже низької температури, і пущена по ним вода просто замерзне. Тут організувалося замкнене коло, і вони чекають тепла.
    П.М. мені відомий такий випадок років 10 назад: здавали будинок військовослужбовцям і стикнулися з такою ж проблемою труби металеві холодні, а будинок треба здати до нового року бо пиз...ь!! вийшли з положення таким чином: замкнули зварювальні апарати на стояках опалення (два з них загинули на полі бою))), але битва була виграна!
    зараз такі вандальні методи вже не актуальні бо і система опалення вже не просто металева але і пластикова. і радянщина вже трохи відмирає (правда не скрізь). таке от.
    П.П.М. дозволити пластиковим елементам системи опалення замерзнути в мінусову температуру теж не дуже технологічно. деякі пластики за мінусових температур руйнуються....

Так, я Згоден З тим що треба писати листа, але через голову стрибати не треба. Запит треба писати забудовнику, хай він дає відпоаідь офіційну нам. Хто, що і по якій причині?? Якщо він скаже це все облгаз, тоді вже писати в облгаз.... Как-то-так.....

Последнее редактирование модератором: 13 фев 2014
    Анна-Мария нравится это.
  5. vlrvvv

vlrvvv Active Member

Якщо проблема дійсно в неможливості робіт через низьку температуру, то все ок, морози закінчуються на вулиці вже +1. А листи саме в "облгаз" потрібні в тому випадку, коли буде інф. що саме "газові" чиновники мутять(зі зрозумілих $$$ причин) і затримують роботи, численні офіційні листи можуть допомогти забудовнику у війні з газовиками.

6. Я розмовляла з Київоблгаз, ніхто Вам не буде надавати інформацію, навіть якщо Ви напишете офіційний лист!!! Інформацію можуть надати тільки забудовнику!!!
    На даний момент, я ніяких проблем не бачу, знайомі купувати квартиру у "Київміськбуд" і до 8 місяців жили без отоплення і води!

Последнее редактирование: 4 фев 2014
  7. Треба значить подати запит забудовнику! ВП читає наші всі прєнія тут на форумі.
    Було б добре якби організували нам збори інвесторів, на яких відповіли нам на наші питання, показали копії сертефікатів, доків присвоєння адреси, заяв на підключення і т.д. хоча б на форумі тут нам інфу виклали заробили б +100 довіри.

Sunny11, Vadim и Александра Уманец нравится это.
  8. Vadim

Vadim Member

Александра Уманец нравится это.
  9. Sunny11

Sunny11 Member

Підтримую! Для того, щоб ми не робити тут поспішних висновків і не "панікували", варто нам повідомити ДІЙСНИЙ стан речей, яким би він не був.

10. Чув таку інформацію, що на днях Продовжать рити котлован на другу чергу. А з приводу першої то цим займуться з настанням тепла (дай Бог). По причинам що технічно неможливо зараз пустити тепло, та і хто буде за нього платити? Зараз ви скажите: я б платив! Та ніхто не захоче організовувати собі такий геморой., ні забудовник, ні комунальні служби. Я думаю не варто це і пояснювати. Тож залишається чекати тепла, і збирати кошти на ремонт. Тим паче, що і по попередньому договору не раніше ніж через три місяці після отримання сертифіката відповідності повинні заключати з нами основний договір. Тобто 24.12.13 + 3 міс. Але ще є і пункт: не пізніше як через місяць після отримання замовником сертифіката на право власності! Хтось знає коли, і по якій процедурі забудовник його отримає? Я не в курсі справи......

Александра Уманец и Sunny11 нравится это.
  11. Sunny11

Sunny11 Member

Після здійснення обмірювань органами технічної інвентаризації житлових приміщень, складання паспорта домоволодіння, присвоєння адреси й виробництва інших необхідних дій Забудовник подає документи на реєстрацію права власності у Державну реєстраційну службу УКРАЇНИ.

Як мені повідомляли у В. П. після присвоєння адреси будинку - одразу будуть подавати документи у реєстраційну службу... Але ж "одразу" у нашому випадку - поняття відносне.

Зверталась у довідкову Державної реєстраційної служби України

- Чи надаєте Ви інформацію про те, чи подавав забудовник документи на реєстрацію права власності у Державну реєстраційну службу України. Чи можете порадити, як перевірити цю?

- Довiдка ДРСУ: Доброго дня! На жаль, така інформація не є відкритою, тому, Ви можете розраховувати тільки на порядність Вашого забудовника.

- Якщо забудовник вже має сертифікат держ-археолог-буд інспекції, а будинку вже присвоєно адресу, вже можуть подавати документи на реєстрацію права власності у Державну реєстраційну службу України? Чи потрібні ще якісь документи?

- Довiдка ДРСУ: Потрібно ще: документ, що посвідчує речове право на земельну ділянку; витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку (у разі, коли в документі, що підтверджує виникнення права власності або інших речових прав на нерухоме майно, відсутні відомості про кадастровий номер земельної ділянки);

Документи, що посвідчують права на земельну ділянку:

1. право власності на земельну ділянку посвідчується державним актом;

2. право власності на земельну ділянку, набуту у власність із земель приватної власності без зміни її меж, цільового призначення, посвідчується: •цивільно-правовою угодою щодо відчуження земельної ділянки, укладеною в порядку, встановленому законом, у разі набуття права власності на земельну ділянку за такою угодою; •свідоцтвом про право на спадщину;

право постійного користування земельною ділянкою посвідчується державним актом на право постійного користування земельною ділянкою.

Последнее редактирование модератором: 14 фев 2014
  12. Я розмовляв з юристами (Ріелекті), рішення виконкому отримали і на цьому тижні передадуть документи на реєстрацію.
    Зновуж таки, орієнтовний термін отримання документів власності на перші квартири- кінець лютого.

13. Як на мене то по договору з 24.03 повинні підписувати основні договори... Чи я не правильно трактую умови попереднього договору?
    П.М. beloterkovskiy, ви з Білої Церкви?

14. так

15. Я з володарського р-ну..

16. Разговаривала вчера с юристом из Риелти, сказали, что документы в регистрационную службу передадут до 15 числа. Пока никто и ничего не передавал. Вчера ездила в облгаз. Проэкт на газ утвержден еще 30.07. Больше ничего сказать не смогли. Радует, что хоть проэкт есть.

Последнее редактирование: 7 фев 2014
  17. ну значить будемо чекати документи на перші квартири в середені березня

18. bunny094

bunny094 Member

На даний час наш забудовник не пройшов тех. нагляду щодо газу. Без цього підключити газ неможливо. Коли вирішиться це питання невідомо.

19. vlrvvv

vlrvvv Active Member

Що таке тех.нагляд? Це одержання технічних умов?

20. Паша111

Паша111 Member

это пиздец! простите за мой французский!

Александра Уманец нравится это.

Поделиться этой страницей