ЖК "Европейське місто", Крюківщина, вул. Жулянська, 1. Забудовник Савочка В.П.

Тема в разделе "ЖК Европейське місто", создана пользователем sooorba, 14 мар 2012.

  1. 7ya1B

    7ya1B Active Member

    IMG_1606.JPG Всем доброго дня. Подскажите закрывали ли вы пространство в стене возле трубы что идет от котла? Заранее благодарен за ответ.
     
  2. Учасник

    Учасник Well-Known Member

    если не хотите что бы вам от туда дуло - закрывайте! Это шахта для подвода воздуха к котлу, внутри нее жестяная труба для отвода газов сгорания.
     
  3. Натка, ваше зауваження випливає із вашої юридичної неграмотності. За законом договір із ЖЕКом має бути підписаний протягом місяця з того дня, коли ЖЕК запросив до укладання угоди. Якщо для вас вимагати дотримання своїх законних прав - це "Как-то так нагло выглядит такая позиция...", то це ваша справа.

    На моєму лічильнику на електрику на даний момент - близько 1 400 Кв, при тому, що до ремонту приступаємо тільки зараз, оскільки були залиті сусідами згори. Ці кіловати намотали працівники облгазу, які з дозволу відділу продажу і без дозволу нашого влаштували собі у нас штаб-квартиру. Питання: чому я маю платити за них? На жаль, ні відділом продажу, ні ЖЕКом показів лічильника до та після їх виселення зафіксовано не було. У відділу продажу свого часу пообіцяли, що за спожиту газівниками електроенергію ми платити не будемо. Але:як тепер вирахувати, скільки електроенергії спожили вони, а скільки ми?
     
    Последнее редактирование модератором: 13 фев 2014
    AMELI, Irisk@ и Bad Santa нравится это.
  4. Tanya&Sasha

    Tanya&Sasha Member

    Соседи, добрый день!
    Подскажите, пожалуйста, у кого-нибудь ещё из жителей 10-го этажа с напором все норм.?
    Или это только у нас в первом парадном уже третий день течёт тонкая струйка?
     
  5. Светлан@

    Светлан@ Well-Known Member

    У нас та же ситуация (10 этаж 3п.), вода тоненько струйкой течет, да и если включен кран с горячей водой то идет горячая потом холодная,отрегулировать оптимальную температуру невозможно.
     
  6. Михаил С.К.

    Михаил С.К. Well-Known Member

    Я на 4м 3 пар., но с напором тоже не все хорошо :(
     
  7. Ksiu

    Ksiu Active Member

    Тоже самое уже несколько дней. 8й этаж. Думала это проблема только у меня, так как в прошлый раз когда я поднимала вопрос напора проблема была локальная (забитый фильтр). Планирую завтра идти в ЖЕК - буду спрашивать.
     
    Светлан@ нравится это.
  8. Учасник

    Учасник Well-Known Member

    нужно не спрашивать, а писать в тетрадку, которая в жеке, жалобу на низкий напор. Пусть ищут и устраняют проблему.
     
  9. fred

    fred Member

    Получается у нас новая проблема нарисовалась - то напор такой, что краны рвёт, то низкий и моржевание наше новое увлечение)))))
     
  10. m@rtin

    m@rtin Well-Known Member

    у кого краны срывает пускай ставит себе редуктор... это не так уже и дорого... а нам пускай вернут напор...
    а для полной уверенности поставить СИСТЕМУ КОНТРОЛЯ ПРОТЕЧКИ ВОДЫ... да она дорогая, но дешевле чем затопить соседей...
     
  11. m@rtin

    m@rtin Well-Known Member

    і що Ви зробили? підписали?
     
  12. Ні, ми домовилися, що мені сьогодні на електронну пошту скинуть цей договір в word, щоб я вніс туди свої правки, які ми згодом маємо обговорити. Начальник ЖЕКу сказав, що при складанні договору використовувася не лише типовий договір, затверджений Кабміном у 2005, про який я писав, але й типовий договір, затверджений Міністерством житлово-комунального господарства у 2009 році, про існування якого я і не підозрював. І в інтернеті чомусь знайти його теж не можу. Якщо хтось знає, про який наказ іде мова, буду вдячний за посилання. Моменти про несанкціонований доступ, оповіщення про зміну тарифів та ще деякі суперечать закону "Про житлово-комунальні послуги" (хоча деякі з них є в типовому договорі), а також суттєво звужують рамки наших прав. Тому я хочу, як мінімум, змінити ці пункти в договорі, прописавши їх так, як вони є у законі. Мені категорично не подобається пункт, за яким ми несемо матеріальну відповідальність за лічильники, які знаходяться у загальному доступі в коридорах. Навіть якщо їх пошкодять працівники ЖЕКу чи будь-хто інший, платити маємо ми. В цьому пункті ми не дійшли згоди. Якщо тут є юристи, то буду вдячний за допомогу.

    P.S. Я закликаю сусідів усвідомленно поставитися до підписання договору, а не тупо ставити закарлючку, де вам скажуть.
     
    Последнее редактирование: 15 янв 2014
    euro77, Lusik, Учасник и ещё 1-му нравится это.
  13. Может этот http://zakon0.rada.gov.ua/laws/show/529-2009-п/print1384364458922134
     
    Dima i Gala нравится это.
  14. Начальник ЖЕКу зазначив саме про наказ МінЖКГ. Але, думаю, ви праві, він просто переплутав і насправді мова йде про наказ Кабміну за вашим посиланням.
     
  15. Быстрее всего, что так и есть.
     
  16. MikCh

    MikCh New Member

    Попробуйте прочистить краны на выходе. Тоже грешил на напор. А потом на сеточке защитной вывалил целую кучу мелкого песка. Может поможет.
     
    dmiiiitriiiiy нравится это.
  17. GermanAlex

    GermanAlex Active Member

    Да, там на самом деле песка много. Тоже только что почистил. Но это на сильно помогло. Хотел ещё возле щётчика фильтр почистить (Ниже щётчика есть маленькое ответвление с гайкой. ) Но эта гайка не поддалась. Может кто раскрутит тот фильтр так отпишитесь что там делается.
     
  18. Kykyshka

    Kykyshka Member

    3 парадное, 5-й этаж напор отличный
     
  19. Сусіди, продовжуючи тему договору із ЖЕКом. Для мене найнеприємнішими є пункти:
    16.11. Про матеріальну відповідальність мешканців за лічильники, які знаходяться в під'їзді.
    17.6. Про вільний доступ працівників ЖЕКу до квартири (навіть з правом виламувати двері) в будь-який момент для "профілактичного огляду".
    18.4. Про порядок інформування щодо підвищення тарифів.
    24. Хитрий пункт, за яким відсутні строки встановлення ЖЕКом факту ненадання або неналежного надання послуг мешканцям, що унеможливлює притягнення ЖЕКу до відповідальності.
    Із вивчення законодавчої бази та спілкування зі сусідами, які теж займаються цим питанням, я прийшов до висновку, що всі ці чотири пункти прямо суперечать чинному законодавству. Тобто їх вписали "по бєспрєдєлу", аби посилити позиції ЖЕКу та послабити наші. Я вважаю, що такий договір, який пропонує ЖЕК, підписувати не можна. Його треба серйозно правити. З таким договором в майбутньому можна мати велику халепу.
     
    Последнее редактирование: 15 янв 2014
    Kykyshka, 7ya1B и mr.Karlson нравится это.
  20. Так может всем прийти в ЖЕК и отказаться от его подп сания до того момента,когда его правил но не составят.ДА ЧТО ЭТО В КОНЦЕ КОНЦОВ ТАКОЕ-ДВЕРИ ВЗЛАМЫВАТЬ В КВАРТИРУ!!!
     

Поделиться этой страницей