Вишневое, ул. Леси Украинки 21-27

Тема в разделе "ЖК Вишневий затишок", создана пользователем Александра Уманец, 9 апр 2013.

1. ми дзвонили, сказали, що наперед нічого не хочуть вже казати....чекайте! зараз щось там газ підключають! начебто так!

2. bunny094

bunny094 Member

З новорічними святами всіх!
    Наскільки мені відомо сертифікат отримали, коли даватимуть ключі не може відповісти ніхто. Це дуже засмучує. Суд знову перенесли на 20 січня. Мені здається, що перенесення термінів видачі ключів тісно пов*язано саме з судом. Навіть не знаю, дуже шкодую, що купив квартиру в цьому будинку. І як так можна, що навіть приблизних термінів не говорять під приводом, що бояться що щось не вийде. Дитячий садок якийсь.

3. bbb

bbb Member

А по какому поводу суд, причина???

4. банкротство...

5. bunny094

bunny094 Member

Причина: проти спмк порушена справа про банкрутство.

Последнее редактирование: 9 янв 2014
  6. bbb

bbb Member

Официально, по телефону, сообщили что в данное время никаких судов относительно банкротсва(и по какому либо другому поводу) НЕТ.
    Предлагаю по этому поводу написать официальное письмо дабы в этом убедиться.Или поделитесь информацией где это можно уточнить!!!

7. bunny094

bunny094 Member

8. _VA_

_VA_ New Member

Всем добрый день и с прошедшими праздниками!

Очень рискованным был фактор новогодних праздников, в плане соблюдения сроков сдачи дома, нужно это брать во внимание. Обещание сдать дом в конце года выглядело изначально очень размытым, так еще и оформление всех документов и подключений перед праздниками - это вообще не предсказуемо.

По данным на "сегодня" от Отдела Продаж - после 13 числа будет проходить подключение газа и пробный запуск котельной. Все мы знаем что газ могут подключать не очень быстро, тут уже к газовикам вопросы. Вероятнее всего в конце января будет понятно - как врезали газ и работает ли котельная, от этого и будет отсчет выдачи ключей, начала ремонтов и тд. Документы будут оформляться параллельно уже, но это мое мнение.

Банкротство ведут по второй части дома и, по идее, оно не должно затронуть уже построенное здание. Будем следить и узнавать.

9. лично моё мнение - даже если СПМК и будет объявлен банктротом, что мешает тому же Чабанымиськбуду выкупить вторую очередь дома? или дело в другом? товарищи, среди нас есть юристы? нам, инвесторам 4го и 5го парадного, чем это судебное дело РЕАЛЬНО грозит? спасибо.

10. bunny094

bunny094 Member

Стосовно газу все залежить від того чи погоджені документи з облгазом. Якщо погоджені, то протягом 10 днів будинок повинні підключити.

Як пояснили мені юристи, якщо квартири передані фонду, то нічим. Ситуація така, що оп кажуть, що передані, а як насправді ніхто з нас не знає.

Последнее редактирование модератором: 13 фев 2014
  11. а это можно проверить? на сайте київоблгаза я не нашла информации по домам вообще

12. bunny094

bunny094 Member

Спробую дізнатися через знайомих. Якщо нададуть інформацію обов*язково відпишуся, але не раніше наступного тижня.

13. Був вчора на об'єкті. Працює 4 різноробочих від генпідрядника, що не може не радувати. Спілкувався тільки з ними бо був обідній час і нікого більше не знайшов(((. Також працюють електрики, і газовщики. останні працювали і 02-05.01.14. ця інформація, хоч і невелику, але надію вселяє. Начальник ОП і мені говорив, що в цьому ж домі має квартиру. Будимо вірити і надіятися на краще, а точніше на новосілля в цьому році! Я з 208 квартири, сусіди відпишіть!)))

14. 208 это какое парадное/этаж?

15. bunny094

bunny094 Member

Дві години назад телефонував напряму в облгаз у відділ проектування - попередньо відповіли, що проект на цей будинок у них відсутній, верніше вони не знайшли його. Більш детальну інфортацію у них можно отримати написавши лист на ім*я начальника. Сусіди, можливо завтра хтось збирається в оп, попросіть нехай покажуть погоджений проект, якщо він у них є, як вони раніше казали.
    Ніхто не вкурсі обміри квартир вже проводили? Цікавить наскільки реальний метраж відрізняється від заявленого у попередньому договорі.

16. 5 те парадне, 3 ій поверх

17. >hbq

>hbq New Member

Все верно, у Сергея Вадимовича тоже квартира в этом доме, на 5 этаже 5 парадное, он также как и все инвесторы заинтересован в скорейшей сдаче дома.

18. bunny094

bunny094 Member

Звичайно. Сергій Вадимович не тільки Вам це казав. Ще він казав, що ключі отримаемо в листопаді, потім грудні, потім як тільки отримають сертифікат. По факту нічого. Тому можливо розповідь про квартиру не відповідає дійсності. Та навіть якщо так і є, невідомо на яких умовах Сергій Вадимович її купував, а саме в частині оплати. Адже багато хто з нас вносив 100% передплату і на даний час з нами не дуже красиво себе поводять тим, що не надають ніякої конкретної інформації.

19. >hbq

>hbq New Member

согласен, но не полностью, от Сергея Вадимовича не зависит когда нам дадут ключи, не имеет значения на каких условиях он преобретал квартиру и какими частями вносил деньги, меня так же как и Вас интересует конечный результат - ключи и документы на право собственности.

20. bunny094

bunny094 Member

Я мав наувазі, що він міг їх зовсім не вносити, поки не отримає документи на квартиру. А так згоден, мета інвесторів одна.

Поделиться этой страницей