"Пражский квартал", Физкультурный, 23

Тема в разделе "Домашний форум ЖК Пражский квартал", создана пользователем galina82m, 20 май 2013.

1. stas_ukr

stas_ukr Active Member

дякую, Лєна, за коментар ... читаю Ваші пости також і згоден, що роботи робляться на "відмахайся", тому з трубами на підігрів стримує не вартість, а їх подальша доля ... дорожче обійдеться ремонт сусідам знизу ...

2. Gandzya

Gandzya Well-Known Member

Мы теплый пол в ванной делали вроде как у сантехника застройщика(от жека посоветовали), но сейчас его вроде нету, или на других объектах. Вроде все хорошо. А за всяких штукатурщиков и т.д. - подписываюсь, криворукие шопипец.

Дмитрий_28 и nevalentin0 нравится это.
  3. stas_ukr

stas_ukr Active Member

спробую коротко описати те, що побачив сьогодні, 21.12.13, на будові по пр.Фізкультурний, 23, 25 ...

отож - територія відгороджена тепер мінімально від усіх інших будинків, біля зданих будинків активно ведуться роботи по впорядкуваню, на теритрії багато працюючих, видно, що робота не стоїть і ніхто бамбук не курить ... тут без реклами, забудовнику потрібно віддати належне... у відділі продажів сказали, що є ще декілька квартир по Фізк. 25 і Софіївськ. 26.

Виконання робіт по Фізкультурному, 23

ПОЗИТИВИ:
    1. поштукатурені підїзди і квартири - стіни рівні, принаймі на моє "криве" око, у деяких кімнатах мого стояка не вистачає 1-2 розеток у порівнянні з іншими аналогічними квартирами, в т.ч. тими, де додаткових не замовляли, мабуть заштукатурили "якісно"

2. у третій секції при мені почали заливати стяжку на першому поверсі, сказали, що з понеділка будуть лити 6-5 поверхи, така у них система чудна, лиють якісно, аж самому дивно було - молодці, але результат буде пізніше видно

3. варто відзначити хлопців, які розводять труби під опалення - працюють швидо і досить якісно, робили при мені розводки у 3 секції на третьому поверсі ....

4. бетонщики з понеділка дійсно будуть уже заливати верхні поверхи, а тому бажаючим прокласти теплі підлоги варто поспішити дуже сильно ...

5. пройшов на Фізкультурний, 25 - склалось враження, що і 23-й і 25-й будинки роблять одноасно, різниці суттєвої, окрім фасаду, не побачив, наразі ззовні роблять фасад 25-го ... 23-й зроблений повністю, окрім 1-2 секцій з зовнішньої сторони будинку, що виходить на приватний сектор, доробляють

6. почали робити у коридорах коробки під електровимикачі, потім перейдуть на квартири (ті самі вимикачі і розетки) ... наразі у всіх квартирах стирчать проводи, заштукатурені до місця виводу назовні

НЕГАТИВИ, імхо

1. перше, що кинулось увіччі - недозапінене знизу велике повностінне вікно у квартирі (на кухні) ... зверху все гут, відкоси зроблені, а знизу просто піна в місцях кріплень, між якими банально запханий пінопласт ... але це пощастило одному мені, пройшовшись по інших квартирах стояка, зауважив, що там усе добре ... мабуть у моїй банально забили, або пінка закінчилась ... варіантів безліч ... маю надію, що Олександр з ВС допоможе вирішити цей недолік, при мені передзвонив вікоонщику і пояснив, хто такі олені ... доступною для віконщика мовою ... за що Олександру наразі вдячний ... обіцяли в понеділок виправити, адже бетонщики так би й залили зверху стяжку ...

2. виходи проводів у кімнатах на розетки знаходяться на різному рівні, для прикладу - у спальні може бути одна розетка на рівні пояса, інша - см. 20-30 від підлоги ... (по ідеї обидві мали б бути на одному рівні по різні сторони уявного ліжка) ... доведеться самому довбати до низу штробу і протягати далі ...

3. є квартири у стояку (третя секція Фізкультурний, 23, орієнтувався виключно по своїй, оскільки кількості і логічного розташування розеток у інших квартирах не знаю), у яких не вистачає по одній розетці у визначених планом обовязкових місцях (як правило - друга розетка у спальній - ліва або права від уявного ліжка) ... це без врахування додатково замовлених майбутніми жильцями ...

3. у підвалі реально вода ... чи двовго вона там буде і які наслідки можуть бути - не знаю і не орієнтуюсь ...

4. ручки на вікнах дивно хитаються, у деяких квартирах їх просто нема ... (коли проїжджав повз Аметист, дуже сподобались панорамні вікна з ефектом темного дзеркала, на жаль - на Празькому таких вікон немає і мабуть уже не буде) ...

5. у деяких квартирах у зоні туалету відчутно "запах лінивих працюючих, яким влом виходити "до вітру" - аміак дається взнаки :) рідкість - але наявна

здається все ... принаймі те, що кинулась в око небудівельнику-маляру-штукатуру-сантехніку ... але думаю, що якщо я побачив такі речі, при цьому виключно із гуманітарним способом мислення, то люди знаючі познаходили б ще масу всяки "йпрст" ... як зясувалось згодом, будинок 23-й таки повинні здати до першої половини березня ... усе принаймі про це свідчить ...

висновок - комплекс будується, люди роблять ремонти у 14-му зданому, дехто уже живе :) менеджери при мені показували ще квартири, тобто вони в наявності є ... принаймі у заявлених на сайті будинках ... загалом будова рухається, і як склалось враження, без суттєвих заморочок-проволочок, видно, що забудовник зацікавлений у здачі в терміни ...

щодо подальших планів і робіт інформації не отримав, оскільки після бетонщиків мабуть будуть робити електрики внутрішні закінчення до коробок, потім може якісь сантехнічні роботи з трубами на воду-каналізацію + опалення (радіатори) і т.п.

NIDAN нравится это.
  4. Ro_man

Ro_man New Member

Большое спасибо за информацию!
    Если есть свежие фото со стройки будем благодарны.

5. stas_ukr

stas_ukr Active Member

разве что на почту, что-то не смог загрузить на форум ...

6. Slad

Slad Member

Был сегодня на стройке. Можно сказать, что я впечатлен и даже удивлен, темпами продвижения строительства нашего дома. За две недели, что я не был на стройке многое изменилось. Внешне: фасад закончили штукатурить полностью, осталась грунтовка и покраска торца и 3,4 подъезда со стороны частного сектора. Делают ступеньки перед подъездами и в то же время козырьки над ними. Внутри: проложены трубы под радиаторы и на газовую колонку, и залиты полностью 1,2 подъезды. 3 подъезд был залит 1,3,4,5,6 этажи. Когда мы уходили, то тянули трубу подачи бетона на 2 этаж... 4 как я понял не залит вообще, но до четверга, по словам Владимира из ОС, все доделают и у строителей будет небольшой отдых в Новогодние праздники. Кто-то упоминал, что в двушках будет колонка на кухне (видели разметку), так вот - не так это. Штроба на балконе. Фото только с нашей квартиры, так как не было большой возможности разгуливать по подъездам и даже по квартирам... DSC02280.JPG DSC02282.JPG DSC02280.JPG DSC02282.JPG DSC02275.JPG DSC02285.JPG

НаталиКирилл и NIDAN нравится это.
  7. Kvint

Kvint Member

Спасибо за информацию

8. rex86

rex86 New Member

Подскажите, дополнительные расходы при покупке квартиры есть? А то в отделе продаж сказали, что те кто покупает квартиру после сентября 2013 - за оформление документов и налог, не платят. Это правда?

9. NIDAN

NIDAN Member

Правда,там если не ошибаюсь все включено уже в стоимость квартиры

10. MIK

MIK Well-Known Member

Господа, начиная с 25-го января, в нашем доме устанавливаются входные двери. Двери не китайские. Не супер , конечно, но какое-то время простоят...

НаталиКирилл нравится это.
  11. Kvint

Kvint Member

Не подскажете правда в 1 квартале сдадут, а то надо думать про продление предварительного договора.

12. MIK

MIK Well-Known Member

Все в Божьих руках....вряд ли дом будет закончен в первом квартале, но ключи могут выдать...чтобы мы ремонт могли делать...

13. MIK

MIK Well-Known Member

Был сегодня в нашем доме- двери уже установлены, среднего качества, но не китайские точно. Замки нормальные. Пока воровать нечего- могут постоять некоторое время. Я бы вообще их не трогал, а изнутри поставил еще одни- тут тебе и обесшумка, и утепление вместе с безопасностью.

14. Slad

Slad Member

А фото Вы не делали? Что еще кроме дверей? Радиаторов отопления еще нет? В подъездах не красили? Плитку не ложили. Я уже месяца 2 там не был, интересно)

15. MIK

MIK Well-Known Member

Фото не делал. Радиаторов отопления еще нет. Но сантехники уже начинают делать разводку труб по стоякам. Там осталось только это и радиаторы с котлом.Это по квартирам. А по дому еще очень много работы. Заходил в отдел продаж- сказали- реально не раньше мая закончат. Оно и понятно- объем работ предстоит еще внушительный.

16. NIDAN

NIDAN Member

мы были в субботу,в сам дом не заходили,но в отделе продаж заверили,что до 15 марта ключи дадут и всё будет готово,а на май планируется сдача 2х последних домов

17. MIK

MIK Well-Known Member

Вашими устами да мед пить....Почитайте форум...

18. NIDAN

NIDAN Member

надо верить в лучшее,а с пессимистическим настроем каши не сваришь)))

19. MIK

MIK Well-Known Member

Да я верю в лучшее, только 15 марта Вы получите ключи и право делать ремонт, но никак не сданный дом...))

20. NIDAN

NIDAN Member

так я о том же)))

Поделиться этой страницей