Як користуватися функціоналом форуму

Тема в разделе "О проекте "Нова квартира"", создана пользователем Dmitry, 5 ноя 2010.

1. Dmitry

Dmitry Administrator Команда форума

В цій темі будемо обговорювати та задавати питання по функціоналу форуму.

Як завантажити зображення на форум:
    1) Клікаємо на кнопку "Расширенный режим".
    2) Зявляється лінк "Загрузить файл". При кліку на нього вибираємо на компьютері попрібну папку, указуємо файл і завантажуємо.
    3) Під кнопкою "Ответить" зявляється завантажена картинка.
    Щоб вставити превью картинки в тексті, потрібно біля відповідної картинки клікнути на кнопку "Миниатюра":
    миниатюра.jpg
    Відповідно повне зображення, для вкладки повного зображення:

миниатюра.jpg

Внизу повідомлення розташовані всі зображення, які ми додали до посту:

Вложения:

2. Arien

Arien Well-Known Member

Dmitry, як Ви дивитися на те, щоб додати до профілю користувача будинок, де він живе чи планує жити? Часом кожен пише про своє, і буває важко зрозуміти, про який будинок і якого забудовника мова.

Freckle и Татьяна1971 нравится это.
  3. Dmitry

хороша пропозиція! я запитаю в техадміна. На днях проведемо оновлення форуму, то можем і виведемо це поле.

4. Dmitry

Оновили функціонал, тепер при перегляді вкладених фоток не потрібно кожну відкривати в новому вікні.

Freckle, Татьяна1971, tetatet и ещё 1-му нравится это.
  5. Dmitry

Сьогодні було встановлено оновлення для нашого форуму.
    Якшо виникатимуть зауваження в роботі, пишіть в цій темі.

Moxito нравится это.
  6. Dmitry

Деякий час форум працював з перебоями. Всі основні роботи завершені, проблеми повинні минути.
    На форумі додано новий функціонал. А саме:
    1) На головній сторінці форуму тепер виводиться список сьогоднішніх іменниників.
    2) Додано функціонал щоденників. Тепер кожен користучав може створити свій щоденник (іншими словами блог).
    3) Додано можливість створювати альбоми. Кожен користувач може створювати альбоми з фотографіями.
    4) Зроблено підклейку послідовних дописів від одного користувача (якщо користувач в одній темі підряд написав декілька дописів вони підклеюються в один).
    5) Впроваджено "звернення по ніку". Щоб звернутися до форумчанина, достатньо клікнути по ніку (під його аватаром), ім'я користувача з'явиться в формі відповіді.
    6) Для користувачів соцмережі Фейсбук додана можливість автоматичної реєстрації на форумі шляхом перенесення реєстраційної інформації з Фейсбуку. Для цього в формі фходу потрібно клікнути "Ввойти с Facebook".

Lana, Freckle, Sashko и 2 другим нравится это.
  7. Ботан

Ботан Well-Known Member

А можно немного увеличить время автономной работы при введенном пароле хотя бы на пару часиков? Ато форум включен постоянно на вкладке, но раз 5-6 в день приходится вводить логин - так как выкилывает из форума:(

Lana нравится это.
  8. Татьяна1971

Татьяна1971 Well-Known Member

Поддерживаю просьбу Ботана!!! Испытываю такие же "неудобства" ;)

У меня имя вкладки поменялось после обновлений, :( вместо "читаемого" названия пишет просто номер поста: #post-17683

9. Dmitry

Форум перепитує пароль при кожному заході я вірно зрозумів? Якщо буде ще раз таке, відпишіться плз.

докладніше, де саме?

10. Ботан

Ботан Well-Known Member

Не совсем, форум находтся на вкладке в течении 1 - 1,5 часа и при последующем обновлении страницы нужно опять вводить пароль

11. Татьяна1971

Не при каждом заходе. Просто я утром захожу на форум и не выхожу из него, но через пару часов меня "выбрасывает" из форума, требует ввести пароль и зайти заново.
    Безымянный.JPG

12. Dmitry

А галочка "Запомнить меня"?;)

13. Татьяна1971

Кнопка работает!!!!!!!!! Запоминает!!!!! Но на несколько часов непрерывного "зависания на форуме" :)
    Если заходить на форум ненадолго, выходить, потом через некоторое время опять заходить - проблем нет!
    Выбрасывает БЕЗ ЗАПОМИНИЯ только при длительном "зависании" ;)

14. Dmitry

яка у Вас версия Інтернет експлорера? (Справка, О программе)

15. Ботан

Ботан Well-Known Member

Конечно стоит - у меня все остальные сайты ж запоминает. Пользуюсь Opera 12.00 Сборка: 1155

Dmitry нравится это.
  16. Татьяна1971

7.0.5730.13

Dmitry нравится это.
  17. Dmitry

Спробуйте почстити кеш та кукіз. Цікаво, чи допоможе?

18. Ботан

Ботан Well-Known Member

Да чистил все и в ручную и cclener'ом - вообщем ладно булем пользоваться как есть:)

19. Татьяна1971

Можно я тоже отвечу :eek:ops: Я периодически чищу, ещё сисадмин раз в месяц дочищает то, что я не дочистила...

Dmitry нравится это.
  20. Dmitry

Питаю в Ботана, бо не просто не можу повірити, що дівчата в такому розбираються:)

Ботан нравится это.

Поделиться этой страницей