Мысли вслух

Тема в разделе "Домашний форум ЖК Министерский", создана пользователем Nikanor, 24 авг 2013.

1. Василько

Василько Well-Known Member

Я про створення теми з листами і відповідями на них теж писав. Спільно можна вибудувати лінію, яка допоможе в отриманні необхідного результату.

Eagle нравится это.
  2. Eagle

Eagle Well-Known Member

Ну, что Andriy_Z, будем выкладывать сканы...???

Tатьяна нравится это.
  3. Василько

Для початку слід викласти договір з ЖЕКом - після ознайомлення з ним можна буде чіткіше бачити, що можна вимагати від ЖЕКу.

4. Нова квартира

Нова квартира Administrator Команда форума

Флуд почищено.

Eagle нравится это.
  5. Prosto_ya

Prosto_ya Active Member

а який флуд може бути в "флудовій" темі? тема для цього й була створена, як і "курилка".

6. vadimid

vadimid Active Member

Я вообще не вкурил, что было удалено, может не внимательно почитывал... :( Наверное, "занадтые" выпады между форумчанами удалены, может ещё что-то. Удалено, и слава богу. :)

7. Prosto_ya

Prosto_ya Active Member

з Вікі: "Флуд (неправильна вимова англ. flood /flʌd/ — «повінь», «потоп») — марнослів'я, повідомлення в інтернет-форумах і чатах, яке займає (в багатьох випадках) великі обсяги і не несе якоїсь нової чи корисної інформації. Крім того, на форумах флудом називають будь-яке повідомлення, яке не стосується теми форуму (офтопік)".
    просто в цій темі що може вважатися висловлюванням не по темі? а то ще забанять, а я навіть не буду знати, що порушила :)

8. Eagle

Eagle Well-Known Member

Согласен! Как в теме "курилка" или "мысли в слух" может быть флуд:)

9. Viaturu

Viaturu Member

У далили моё сообщение о троллях и новых планах ПБГ. :) ну и ладно там всё равно ничё интересного флуд он и в африке флуд. :)

10. Prosto_ya

Prosto_ya Active Member

так-с :)
    мои прогнозы насчет "первых ласточек" 3-ей очереди оказались правильными :)

vadimid и Nikanor нравится это.
  11. vadimid

vadimid Active Member

супер, хорошая новость! :)

12. Nikanor

Nikanor Moderator Команда форума

После вчерашних баталий сегодня день молчания на форуме:bravo::bravo::bravo:

13. Eagle

Eagle Well-Known Member

Суббота, все гуляют)

14. Nikanor

Сегодня у нас день тишины??????

15. Prosto_ya

Prosto_ya Active Member

я уже пошумела )))

16. Nikanor

:D:D:D

17. Andriy_Z

Andriy_Z Active Member

Сеттлер, він же фалькон, він же Серена, він же мільйон інших ніків, він же, як підозрюю, декілька ніків тут, почав гадити нібити від мого імені на форумі realt http://realt.ua/Forum/0_Forum.php?IDF=4&IDT=6021&cuImg=32&cpg=34
    Шановний, лікуйтеся електрикою.

Василько и Nikanor нравится это.
  18. Nikanor

19. Василько

Яким би не був той злодюжка, але його повідомлення від вашого імені щодо пошкрябаної ручки мені сподобалось...:)

Вадимід, а вашу любов до ОП та, особливо, ЖЕКу, висловлену на реалті почитати - як бальзам на душу. :D
    так любите з жеком один одного - ну прямо ідилія.

20. Eagle

Eagle Well-Known Member

Ребята, vadimid и Andriy_Z вы не думали сделать, что-то полезное для форума? Например немного пофоткать или в нете найти полезной информации? Сущесвующие и потенциальные инвесторы будут вам благодарны. Не надоело еще вносить дисбаланс в сбалансированный и независимый форум. Я конечно понимаю на подконтрольных ресурсах скучно и создаются все новые и новые провокации... Какую вы цель преследуете?:bravo::bravo::bravo:

Поделиться этой страницей