а при чем тут дома!!! кран(ы) строят один. по ходу один для монолита а другой вообще не крутится и подает материал на нижние этажи
интересное решение)) и еще - стрелу развернули на соседний домик и пошли работать дальше и перевозить не надо, крепить заново не надо))
От тільки крани потім падають (ЖК на Оболоні від Аркади восени 2012 р.). Думаю, що тут явно є грубі порушення норм з охорони праці за такий кран - слід Держгірпромнагляду написати скаргу для проведення перевірки та припинення незаконних дій, що можуть призвести до тяжких наслідків. Хоча - сімя Войцеховських відкупиться, як це завжди робить. А УКО дійсно радує - на Руданського, 3 - побудували 3 секції, потім четверту доточили, потім в ній кілька разів збільшували поверховість, потім почали будувати секцію в одну та іншу сторону - росте будинок як змійка чи ракова пухлина, причому квартири будуть розміщені вікна у вікна. Ну і традиційно (як і на Клавдіївській/Овруцькій/Бахмацькій, інших їх обєктах) - повне нехтування початковим проектом.
Василько, так, нехтування проектом, нормами безпеки, термінами і взагалі здоровим глуздом... і, що дивно, інвестори однаково ведуться
Видел такой кран на Казантипе, Щёлкино, Крым. Недостоенная АЭС. Капец, и пришло ведь кому-то в голову в Крыму строить АЭС...
Десять новостроек Киева с сомнительной репутацией http://www.prostobank.ua/zhile_v_kredit/stati/desyat_novostroek_kieva_s_somnitelnoy_reputatsiey Мошенничество КГС Київміськбуд надурив своїх інвесторів (5 Канал) Киевгорстрой кидала (сюжет Интер) Вот вам и надежный застройщик о котором все говорят....
В Топ-10 шахраїв в сфері ЖК призові місця - за УКО (Мегаполіс сіті, Сіті груп, Укоінвестбуд чи як вони ще себе іменують) - оце так дійсно шахраї, яких ніхто не може зупинити, ще й люди обманюються до цього часу.
Найсумніше для цих людей мало би бути те, що за їх гроші платяться хабарі чинушам, які на всю незаконність діяльності УКО закривають очі.
http://tvgid.ua/fotor/12092013/47424/p0/ - шоудурням роблять пропозиції, від яких вони не можуть відмовитись. Я не здивуюсь, якщо Абдуліна теж стане нашою сусідою.
точно-точно))) нечего увиливать)) и пусть на стройку ездит и фоткает))) моя дочь уже скорчила гримассу неудовольствия от этой новости