Коллективное управление недвижимостью

Тема в разделе "Кофейня", создана пользователем juice, 16 июн 2013.

  1. juice

    juice Member


  2. Добрый день, Уважаемый juice, разве ранее Вам на данной ветке не указали, на то что поднимаемые Вами вопросы здесь никому не интересны... Проанализировав Ваши посты, могу сделать вывод, Вы не являетесь компетентным человеком в вопросах рынка недвижимости, и зачастую сравниваете различного класса объекты, не проанализировав предварительно информацию, даете сомнительного характера комментарии, так же описанные Вами теории проблемности вложений в строительство подобного на наше класса неоправданны, и пока таких случаев не было. Дома достраиваются люди делают ремонты в своем жилье, поселяются и живут, не смотря на подобных псевдо экспертов, и обходя их высказывания стороной. Еще один факт о нашем объекте, что является дополнительной гарантией и неким опровержением Ваших постов, ЖК Пионерский квартал внесен в генеральный план г. Вишневое. Прекращайте тролить, ну хотя бы на данной ветке. Проявите уважение к форумчанам, и не отнимайте их время, и не тратьте попусту свое. Спасибо за понимание, и простите если что...
     
    Kolibri, Allusik, maroshka и ещё 1-му нравится это.
  3. Kolibri

    Kolibri Member

    Могу описать чисто свое восприятие, очень подкупило то, что городок небольшой и закрытый. У меня трое детей и тот факт, что на территории городка не будет автомобилей, ну О-о-очень повлиял (это и ролики, и велосипеды, и спокойное сердце, и незаезженные газоны). Ну и еще не люблю "тесно натыканных многоэтажных скворечников" и отрешенных соседей... А здесь мне как-то по-домашнему уютно и спокойно.

    Мне кажется в выборе места для жительства все субъективно, для кого то плюсами являются вещи, которые для другого могут оказаться неудобствами... Даже не знаю будет ли вам полезен мой ответ))


    Я так себе представляю: бродили вы по Интернету, бродили, и вдруг очень захотелось почитать чего-то "на тему управления коллективной собственностью"... на любом же портале только об этом и пишут... да и тема очень увлекательная, нельзя оторваться... так вот, почитали часик-второй и тут таки подумали : "Елки-палки, а как же это жители Пионерского квартала, такие бедные и необразованные, будут решать свои коммунальные проблемы, они ж то ничего не читали!!!" Где-то так было?..

    Странно только, что вы не будучи жителем городка так переживаете обо всех нас... это наводит на всякие-разные мысли... не находите?
     
  4. Petrovish

    Petrovish Member

    Вы часом не Одесит? (вопросом на вопрос) :)
    Теперь по пунктам.
    1. У меня несколько иные источники дохода, по этому не всегда есть время висеть на форуме и уж тем болие "знакомить" форумчан с "результатами поисков в инэте".
    2. А Вы сделайте выборку своих постов и сами себе, легко ответите на этот вопрс. :)
    3. От Вас - с удовольствием. Мне негатива и без Вас в жизни хватает.
    Я надеюсь, исчерпывающе ответил на все Ваши вопросы?
     
  5. Blueberry

    Blueberry Active Member

    juice, а вы - откровенно раздражаете. почему вы решили троллить именно в этой ветке?
     
  6. Alexsis

    Alexsis Member

    Видимо в Киеве стало меньше арендаторов квартир, из-за доступных цен на покупку своего собственного жылья в пригороде, оттого некоторым и не спокойно :)
     
  7. Kolibri

    Kolibri Member

    А вы видимо занимаетесь пиаром этого горе-депутата, которая на сайтах собирает "пожертвы" и обещает за это "светлое коммунальное будущее". (http://montyan.org/) Не становитесь еще одним разносчиком "плесени".
     
  8. Добрый день, Вы льстите себе, нам боятся собственно нечего, есть обслуживающее коммунальное предприятие которое вполне справляется со своими обязанностями, и тарифы на порядок ниже чем показатель по Киеву... Мы и наши инвесторы не являются в группе риска, и тем самым наши форумчане не являются целевой аудиторией Ваших серенад в адрес госпожи Монтян, мало того Вы сейчас зарождаете волну неприязни к её особе, и тем самым проводите анти-PR, результат агрессивное отношение к вышеупомянутой персоне. Задумайтесь, того ли хотите достичь.
     
  9. Добрый

    Добрый New Member

    Ну я так понимаю, что территория без авто это перспектива очень далёкого будущего, учитывая количество запланированных домов в квартале, а там уж 150 раз всё может поменяться. Я так понимаю прогулочная зона возле домов по Хвылевого будет благоустраиваться только после сдачи всех домов вокруг.
     
  10. juice

    juice Member

    [​IMG]


    Займаючись понад 15 років проблемами, пов’язаними з майновими правами, з колективним майном та управлінням ним, я зустріла на своєму шляху чимало однодумців. Під час минулої виборчої кампанії я була дуже здивована масштабами вашої підтримки і наданою допомогою. Цей досвід зміцнив в мені впевненість, що у нас достатньо сил для проведення якісних змін в Україні. Тому, не чекаючи чергових виборів як приводу для мобілізації, ми з моїми однодумцями такий привід вирішили створити самі.

    Сьогодні я з радістю представляю вам Всеукраїнську громадську організацію «Ефективний власник»!

    Основна наша діяльність — освітня. Тому що, на моє глибоке переконання, з наявним рівнем знань в суспільстві щодо майнових прав сподіватись на якісь позитивні зміни було б наївно. Ми будемо проводити лекції, семінари та круглі столи, темою яких буде роз’яснення недолугості нашого законодавства у сфері формалізації майнових прав, щодо колективного майна та управління ним; будемо пояснювати, які саме зміни необхідні та чому. Ну і, звісно ж, ми будемо видавати інформаційні матеріали та методичні посібники щодо створення та ефективної роботи ОСББ.

    Інший важливий напрямок — допомога тим, хто вже зіткнувся «ніс до носа» з проблемами, викликаними недолугістю діючого законодавства та «дірками» в ньому. У квітні ми відкрили громадську приймальню і вже ведемо більше двадцяти справ тих, хто звернувся до нас за допомогою.

    І третє — найважливіше й найбільш необхідне — розробка та лобіювання законопроектів, покликаних якісно поліпшити наше з вами життя. Безпосередньо допомагаючи тим, хто став жертвою наших жахливих законів, ми краще розуміємо, які саме зміни необхідні. А наша освітня діяльність допоможе якомога більшій кількості людей зрозуміти, чому ці зміни потрібні, і прискорить їх втілення.

    Що можна зробити прямо зараз? Відзначити нашу сторінку в Фейсбуці https://www.facebook.com/Vlasnyk або Вконтакті http://vk.com/e.vlasnyk , щоб слідкувати за нашими новинами. Записати телефони нашої громадської приймальні — 093 819 49 13 та 050 879 15 90, а якщо вам вже сьогодні потрібна юридична допомога або ж просто консультація — зв'язатися з нами по одному з них. Якщо ви готові вже сьогодні підтримати нас матеріально, то на цій сторінці http://goo.gl/Wol0B є вся необхідна інформація про те, як це можна зробити. Якщо ви хочете нам допомагати особисто, ми обов’язково знайдемо гідне застосування вашим талантам. Пишіть нам на effective.owner@gmail.com

    Оскільки не може бути нічого кращого, ніж живе спілкування, ми будемо регулярно організовувати неформальні зустрічі в Києві та інших містах. Запрошую вас на першу таку зустріч, а простіше — на ранкову каву, в цю суботу, 29 червня, у "Часопис" http://www.chasopys.ua/, о 10:00.

    ЗІ. В "Часописі" вартість першої години - 30 гривень, 15 гривень - кожної наступної, але за ці гроші можна поїдати ріноманітні плюшки та пити чай-каву в необмежених кількостях
    https://www.facebook.com/tetiana.montian/posts/389433774501943
     
  11. juice

    juice Member

    https://www.facebook.com/mykola.malukha/posts/10200882969490253


    Захист своїх прав
    Суттєвою відмінністю між членами ОСББ та мешканцями пересічного будинку є ставлення до порушення прав та здатності їх захищати.
    В лютому 2008 року мешканці несподівано довідались, що все підвальне приміщення їхнього будинку площею 1107,2 кв. м, включаючи приміщення насосної станції, передано банку „Даніель” фізичною особою, зареєстрованою у Житомирській області, у якості застави за одержаний кредит - 10 млн гривень. Як з’ясувалося згодом, виконавчий комітет Коцюбинської селищної ради низкою своїх рішень у 2007 році видав свідоцтво про право власності вищезгаданій особі. Це сталося через рік вже після того, як будинок перейшов на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, і через 2 роки після здачі об'єкту.
    Якби це був звичайний будинок, де власність обмежується квартирою, а решта вважається “чиїмось майном”, мешканці дізналися б про чудову передачу площі лише тоді, коли було б уже пізно. Таких випадків дуже багато: мешканці дізнаються, що у них відібрали підвал, тільки коли там відкривають магазин, або віддають цю площу в інше комерційне користування.
    Наші мешканці не почали скиглити та марнувати час на нікому непотрібні листи до влади. Вони подали позов - і зараз триває судова справа щодо прав власності на підвальне приміщення нашого будинку. А поки судді не винесли рішення, підвал використовує ОСББ, а не якісь шахраї.
     
  12. juice

    juice Member

    "Інвестори" є донорами кілька разів. По-перше, 10% місто забирає "на розвиток інфраструктури" - без довідки про сплату цих 10% забудовнику тупо не оформлять доки. По-друге, 5% місто забирає "для маргіналів", тобто "черговиків", серед яких справжніх черговиків - нуль цілих хєр десятих, зате майже 100% - родичів паскудних чинуш. Хоча і розвиток інфраструктури, і забезпечення житлом маргіналів має здійснюватись за рахунок бюджету, насправді воно здійснюється за рахунок лошар-"інвесторів", які свято переконані, що платять "дише за свою квартиру". Вже 15% від сплаченої суми - нєхуйово, а?!
    https://www.facebook.com/tetiana.montian/posts/390489904396330
     
  13. juice

    juice Member

    Річ без хазяїна належить дияволу
    Старе грузинське прислів’я

    Одним із найбільш привабливих активів для злочинців, що отримують зиск з недоформалізованості української власності, є нерухомість.

    В сфері нерухомості, внесок якої в українську кризу є далеко не останнім, зараз існує абсурдна ситуація. Земельні ділянки та будівлі обліковуються різними установами – управліннями земельних ресурсів та бюро технічної інвентаризації.

    Цілісні ж майнові комплекси — чи то підприємства, чи багатоквартирні будинки – саме як цілісності не обліковуються взагалі!
    Межі земельних ділянок не визначені навіть на рівні одиниць місцевого самоврядування, годі казати про приватні сільськогосподарські угіддя чи прибудинкові території в містах.

    Нерідко земля належить одним особам, а споруди на ній – іншим. Оскільки законодавчо це питання не врегульоване, перші конфліктують з другими, і навпаки – у судах (роками), чи просто шляхом фізичного протистояння.

    Ще одним "феноменом недовласності" є квартири в наших багатоквартирних будинках. Людина користується квартирою і навіть розпоряджається нею, але не є повноцінним співвласником всього свого багатоквартирного будинку, бо... відсутні належні алгоритми взаємодії та розв'язання суперечок з сусідами.

    Що ж відбувається з будинком, кожен власник квартири в якому живе за принципом "моя хата скраю"? Правильно – він занепадає.
    http://www.pravda.com.ua/articles/2010/03/30/4898698/
     

Поделиться этой страницей