ЖК Молодежный городок, Крюковщина, ул. Одесская

Тема в разделе "ЖК Молодежный городок", создана пользователем Alenka 21, 8 апр 2012.

  1. Kondor

    Kondor Well-Known Member

    Говорят"не вопрос" но я не стал рисковать,чтоб потом не было гемора с проэктом.
     
  2. Sasha102

    Sasha102 Member

    Привіт. Проект розробений під параметри котла який вони пропонують. Якщо котел який самі купляємо вписується в параметри котла застройщика, то не питання, вони його поставлять. На рахунок самого опалення, то можливо свої матеріали а їх роботи. Всі роботи і плани будуть погоджуватися із головним сантехніком. Можливі будь які комбінації. Як мене запевнили, усі індивідуальні побажання інвестора враховуються, йдуть на зустріч кожному. Як воно буде фактично виконуватись побачимо...
    На рахунок радіаторів то я схиляюсь до алюмінієвих. У них більша тепловіддача.
    По періодах здачі наступне: через 3 тижні будуть робити опалення і заливати стяжку, через 1,5 місяці відкриють доступ до об’єкта, можна буде робити ремонти. У серпні будуть готуватися документи і до вересня обіцяють надати повний пакет документів.
     
  3. Irynka

    Irynka Member

    я мабуть повторюсь, але чи входить в суму 9255 грн вартість розробки проекта і підключення газу, чи нам доведеться доплачувати?
     
  4. Sasha102

    Sasha102 Member

    За 9255 грн. - це стандартна схема опалення. У сантехніка уже є план прокладки труб і де мають бути радіатори. Якщо у стандарту схему вносяться якісь корективи, то відповідно у буде перераховуватися вартість усіх робіт. Що стосується підключення газу і запуску усієї системи опалення, то не володію інфо.
     
  5. Serjio

    Serjio Well-Known Member

    А чего Вы решили, что за это надо отдельно доплачивать? Дома предлагаются как с индивидуальным отоплением, поэтому проектами должен заниматься застройщик, а про плату за подключение газа я вообще первый раз слышу.


    А когда обмеры БТИ и само подписание основного договора не в курсе? По поводу балконов ничего не слышали, по какому коэффициенту буду считать?
     
  6. Sasha102

    Sasha102 Member

    Обміряти буде не БТІ, його функції виконують інші контори. Коли це саме буде не сказали, на мою думку у серпні. По балконах конкретної відповіді не надали, аргументували тим, що згідно діючого законодавства немає конкретики. Є три варіанти 0,5, 0,8 і 1:1.
    1:1 якщо лоджія засклена є продовженням одної із кімнат. У нашому випадку по одеській 24, між кухнею і лоджією не встановлено балконного блоку, але як вони сказали , дана лоджія не є продовженням кухні. Якщо б не було "апендикса" між кухнею і лоджією то тоді рахується 1:1. Одним словом ніякої конкретики, тільки тези різних людей.
     
  7. Serjio

    Serjio Well-Known Member

    Понятно .. Спасибо за развернутый ответ.
     
  8. Kondor

    Kondor Well-Known Member

    По поводу газ проэкта, думаю что все должно входить в ценну их работ (сантехник обещал при сдаче все подключить,проверить и показать)...За болконы надо бороться,по нормам БТИ балкон 0,3м.кв,лоджия 0,5м.кв. и не шибет застеклен или нет...И воще у нас есть преварительные договора где прописанно(не более10% от заявленной площади),в моем случае от 50м.кв...Ну а как будет посмотрим...Надеюсь все будет ОК ...


    У меня 2 балконна, по их плану где то около 10кв., веходит за рамки договора...и какбы не сильно готов выложить 7к баксов за площадь которую реально собираюсь использовать как балконны....
     
  9. Sasha102

    Sasha102 Member

    Зі слів менеджерів, доплачувати за кв. м після обмірів будемо, але не більше 10% від площі зафіксованої у попередньому договорі.
     
  10. Serjio

    Serjio Well-Known Member

    10% доплачивать можно за реально добавленные квадратные метры, а не за ту же площадь, которую просто назвали по другому.
     
  11. Kondor

    Kondor Well-Known Member

    Надо решать проблемы по мере поступления,замеры все покажут,увидим цифры будем решать...
    4to napisano perom
     
  12. Serjio

    Serjio Well-Known Member

    Да, вы правы.
     
  13. Emeraldmur

    Emeraldmur Active Member

    Ирина, как Вы себе представляете отсутствие проекта на отопление и подключение газа? ни одна комиссия такой дом не примет. Скажу Вам больше, для приемки и подачи газа во ВСЕХ квартирах должны как минимум висеть котлы. Так что озвученная цифра - это все полностью, в плане отопления и горячей воды, больше ни за что доплачивать не надо!
     
  14. Rausha

    Rausha New Member

    Всем привет! Обратила внимание на этот комплекс, очень понравился.... Скажите пожалуйста там с документами всё в порядке?? И вообще комуникации есть уже? Как там вообще??? Стоит брать?
     
  15. Kondor

    Kondor Well-Known Member

    Мы рискнули(я еще год назад)а вы думайте...
     
  16. hantera111

    hantera111 Active Member

    Что-то камеру запустить не получается. Это только у меня?stesn9us
     
  17. Serjio

    Serjio Well-Known Member

    Все работают ..
     
  18. Kondor

    Kondor Well-Known Member

    не у меня тож глючит:(
     
  19. Rausha

    Rausha New Member

    Мы рискнули(я еще год назад)а вы думайте...[/quote]

    Вы не жалеете??
     
  20. zver_SICH

    zver_SICH Moderator

    Вы не жалеете??[/quote]
    Из-за чего? Дом строится.
     

Поделиться этой страницей