Новостройка по Боголюбова 4, Софиевская Борщаговка

Тема в разделе "Софиевская Борщаговка", создана пользователем Dmitry, 1 ноя 2010.

  1. Lex

    Lex Active Member

    Так вот почему окна ставят уже после принятия дома...
     
  2. Серега

    Серега Well-Known Member

    Насчет ключей, мне сказали, что не выдают потому что пришлось переделывать этот сертификат, в котором форумчане обнаружили ошибку. из-за этого задержка
     
  3. Паша

    Паша Active Member

    Когда я спрашивал за Ваш дом(я инвестор 6го) то мне сказали что сертификат переделан, а дом не сдают потому что его ещё проверяют газовщики...
     
  4. Sashko

    Sashko Well-Known Member

    І не тільки. Вже обговорювалось. При застеклених балконах і лоджіях до них використовують при оцінці БТІ інші коефіцієнти вартості. Для звичайного балкона від становить(здається) 0.3 від вартості м. кв.,А для застекленого - 0.7. Також і для лоджій є різниця.
     
  5. Butterfly22

    Butterfly22 Well-Known Member

    Минуточку, вопрос к обществу: а договор купли-продажи еще ж никто не заключал?
    Потому что по договору он должен быть заключен не позже 10 дней после сдачи в эксплуатацию. (для тех кто оплатил 100%)
    На сколько я понимаю, раз уж документ переделывается то и срок сдачи тоже или нет?
     
  6. Dmitry

    Dmitry Administrator Команда форума

    МИ вчора також придумали такий вихід:) Можна поставити більший шкафчик ніж звичайно:)
     
  7. Dmitry

    Dmitry Administrator Команда форума

    Вище ж писали, що документи зараз в БТІ готуються витяги для передачі квартир у власність.
     
  8. Dmitry

    Dmitry Administrator Команда форума

    І ріелтори Мартинова, будь-ласка, нема чого навіювати паніку в темі.
    Шо за припущення? Самий дешевий профіль чи китайський склопакет? Люди ж можуть вірити такому. Ви спочатку дізнайтеся точно, тоді пишіть. Ми всі будемо вдячні якщо будуть писатися перевірені недостатки, це +, а якщо у вас ціль лише розвести паніку - вибачайте. Якщо буде надалі вброс не перевіреної інформації, Вас як людей зацікавлених в навіювані паніки, прийдеться обмежувати в доступі до тем сусідніх забудовників.
     
  9. Руслан

    Руслан Member

    То хай собі готуються, ключі для ремонту видати можна чи ні??? Чи потрібно накаляти людей до максимуму, нахіба було обіцяти сдачу будинку в серпні, а потім кормити двонедільними перенесеннями. Що не можливо, по людськи. чітко змістити терміни видачі ключів, але повідомити про це один раз та офіційно. а не ми маємо видзвонювати менеджерів, слухати чергову відмазку і додумувати хід розвитку подій на свій лад. Є якась відповідальна людина у Журби, яка володіє ситуацією та може чітко дати пояснення теперішній ситуації чи немає???? Пропоную організувати зустріч з забудовником для розяснення всіх питань бо відмазки, якими нас кормлять вже дійсно дістали.
     
    Chabanchik и Таня нравится это.
  10. ксенния

    ксенния Active Member

    Руслан! Поддерживаю Ваше предложение - давайте встретимся с Журбой и обсудим сроки. У них есть свои причины не давать сейчас ключи - пусть скажут четко и ясно когда они это сделают.
     
  11. Sashko

    Sashko Well-Known Member

    Ваше обурення зрозуміло, але ви не торт в кондитерській замовляли, щоб його строго на дату приготовили, а вклались в будівництво. А тут затримки до пів-року - це не вагомі затримки. Біля мене Київміськбуд будинок замість першого кварталу здали в кінці літа ,чи то на початку вересня. Але усі обурюються, не враховуючи, що затримки можуть бути не тільки по вині забудовника. Вже обговорювалось, що поміняли людей, які утеплювали будинок, бо ті не встигли вчасно з 4. Хто знає які накладки ще виникали. Забудовник тех нанімає людей. А в нашій країні далеко не всі хочуть працювати чесно і якісно.
     
  12. Malinka

    Malinka New Member

    Муж вчера был на стройке хотел пообщатся с Журбой, но его небыло (ну или не хотел общатся тк знаето чем будет разговор) и поэтому поговорил с Богданом Николаевичем, он сказал что ключи будут после 13 ноября ((((
     
  13. Sashko

    Sashko Well-Known Member

    По ключам - уявив собі таку ситуацію. Дають людині ключ - йди роби ремонт. Через день вона приходить каже - в мене немає котла і батарей в квартирі. Ви собі залишили копію ключа і хтось все спер. Як тут рішити проблему. Думаю, не видадуть ключі раніше - тільки для перестраховки від таких ситуацій. Буде договір, акт прийому-передача. Бачили, що прийняли - які претенції? Нате ключі.

    А якщо не залишать собі копію - то потім як будуть стеклити балкони. Всі зможуть приїхати і впустити монтажників в той час, коли вони захочуть?
     
  14. Sashko

    Sashko Well-Known Member

    А це вже прикро. Кожен день інфо міняється. Хоча може пішли по шляху - "Буде після 13 (щоб не задовбували), а видадуть раніше.
     
  15. Malinka

    Malinka New Member

    вот лучше так чем потом сдвинутся сроки, вообще по договору должны до 31.12, так что у них время есть и на документы и на балконы, чего паниковать, главное что будет свое жилье )))))
     
  16. ксенния

    ксенния Active Member

    Саша, я согласна - могут быть задержки, но дом уже сдали в эксплуатацию и ключи могли бы отдать( другие застройщики разрешают делать ремонты еще до сдачи своих домов). Лично мне не принципиально когда ключи выдадут, просто хочется ясности и понимания. И чтобы глупости не писали на форуме, а то народ придумывает всякую ерунду...
     
    Nataly, Таня, Татьяна1971 и 2 другим нравится это.
  17. Sashko

    Sashko Well-Known Member

    Ось це точно підтримую. А то приміряють вартість самих дешевих вікон до наших, навіть не знаючи які там.
     
    Dmitry и ксенния нравится это.
  18. Dmitry

    Dmitry Administrator Команда форума

    Доречі, на рахунок затримок. У нас в країні це у всіх в крові. Зокрема в програмістів (Айтішніків прошу не ображатися, накипіло).
    Проект почали розробляти 1-го вересня 2010 (ТЗ, юзабіліті, інтерфейси). 1-го травня передали програмістам (верстка, програмування, БД). Мали наші розробники здати проект 20-го серпня, по договору прописані штрафні санкції. І що? На вулиці майже листопад, а здачі проекту ще й не видно. Хоча коли підписували договір клялися-Божилися, що все буде вчасно)) І це не перший випадок, думаю кожен з таким стикався. Зрив сроків норма у всіх сферах бізнесу.
     
  19. Andriy

    Andriy Well-Known Member

    Діма, це не норма, а ознака безвідповідальності. Так вчиняють компанії, які не дбають про перспективу та розвиток бізнесу.
     
    Alyona, Tanya, Aleksandr и 6 другим нравится это.
  20. Sashko

    Sashko Well-Known Member

    І таких більшість. Хочуть заробити зараз - бо завтра ніхто не знає, що буде.
     

Поделиться этой страницей