м. ВИШНЕВЕ вул. Святошинська 35а. забудовник САВОЧКА Е.П

Тема в разделе "Вишневое", создана пользователем OTDEL PRODAG, 6 июл 2012.

1. investor.

investor. Member

Спасибо

2. Milena

Milena Active Member

Будь ласка. Ви просто з цікавості, чи теж інвестор в цьому будинку?

3. lelem

lelem Member

Спасибо за фото! Еще больше хочу завтра сходить. Немножко в шоке от всех этих труб на кухне, что-то представляла я немного не так котел и все подходы к нему. Кухня превратилась в такую мелкую, что еще поломать голову надо, как ее обустроить :)

4. Milena

Milena Active Member

Поділіться потім з нами своїми враженнями, і фото ;)

5. Cherry-ice

Cherry-ice Member

Всім привіт!!!
    були в суботу на будівництві. не буду багато писати, так як все, що написано вище - так воно і є.
    Скажу за мінуси: погано відкриваються двері на балкон, на рахунок витяжок - прораб сказав, що їх будуть вирізати.
    двері сподобалися. китай, але біль-менш нормальні. міняти не будемо.
    Робота в середині кипить. сказали, що з понеділка будуть приступати до благоустрою території. це займе днів 10.
    А ще одна болюча тема. Хто знає, по якій ціні ми будемо платити за електроенергію???
    Перед купівлею квартири, нам сказали, що лічильники води будуть в підвалі, а тепер ми зрозуміли, що вони переплутали. лічильники електроенергії будуть в підвалі, і є така чутка, що будемо платити по 95 копійок за 1 КВ. Не хочу поганого наговорили, хто, що про це чув, чи знає???

6. Milena

Milena Active Member

Доброго ранку.
    Лічильники електроенергії будуть на поверсі. Між вашою квартирою та тип 2.
    А по тарифам ще нічого не чули.

7. Paule-Han

Paule-Han Member

Тарифи на електричну енергію для населення
    http://www.aes-ukraine.com/kyiv/tarifi/______01072012_.html
    http://www.aes-ukraine.com/kyiv/tarifi/______.html (зміни з 1 липня 2012 року)
    1.1. Населенню (ціна з ПДВ)
    за обсяг, спожитий до 150 кВт/год електроенергії на місяць (включно) - 28,02
    за обсяг, спожитий понад 150 кВт/год до 800 кВт/год електроенергії на місяць (включно) - 36,48
    за обсяг, спожитий понад 800 кВт/год електроенергії на місяць - 95,76

! м.Вишневе підпорядковується ПАТ "AES Київобленерго"
    http://www.aes-ukraine.com/kyiv/rayonni_pidrozdili_/kivo-svyatoshinskiy_rayonniy_pidrozdil.html

8. Cherry-ice

Cherry-ice Member

Paule-Han, дякую за інформацію!

9. Milena

Milena Active Member

Я так розумію що ми будемо платити по виробничому тарифу понад 800 кВт - 95,76 до моменту підписання індивідуальних договорів з Обленерго. А це робиться через ЖЕК. Тож доведеться почекати коли більшість оформить право власності, і подасть документи до ЖЕКу.

10. Cherry-ice

Cherry-ice Member

у нас знайомий платить по 95 коп., не перевищуючи 800кв, не можу зараз пояснити чому, але мені здається він говорив, що у них приватний ЖЕК. Не буду писати дурниці, уточню, напишу. Теж К-Святошинський район.

11. Milena

Milena Active Member

Якщо ви про тих знайомих що живуть на Козацькій 6 - то в них такий тариф через відсутність індивідуальних договорів з Обленерго.

12. Paule-Han

Paule-Han Member

Примітка. Електрична енергія, яка витрачається в багатоквартирних будинках на технічні цілі (роботу ліфтів, насосів та замково-переговорних пристроїв, що належать власникам квартир багатоквартирного будинку на праві спільної власності) та освітлення дворів, східців і номерних знаків, відпускається за тарифом 30,4 коп. за 1 кВт/год (без ПДВ).

13. Cherry-ice

Cherry-ice Member

зрозуміла)

14. Milena

Milena Active Member

А у всіх на поверхах залито сміттєпровід?

15. Cherry-ice

Cherry-ice Member

так, теж цікавий момент)
    говорили, що сміттєпровода взагалі не буде, і що у Вишневому їх не роблять в будинках. в нашому будинку він є, але на кожному поверсі - залитий...

16. Milena

Milena Active Member

Ура! В нашому будинку не буде неприємного запаху :)
    І місце під комору комусь продадуть.

17. Cherry-ice

Cherry-ice Member

я теж рада, що його не буде)))

18. Paule-Han

Paule-Han Member

Сміттєвідведення робилося для БТІ так як:
    ОСНОВНІ ПОЛОЖЕННЯ ДБН В.2.2-15-2005 (Чинні від 01.01.2006 р.)

Сміттєвидаляння

5.10 Сміттєпроводи слід передбачати:
    а) у житлових будинках і гуртожитках з позначкою підлоги верхнього поверху 11,2 м (п'ять поверхів) і більше;
    ....

Тепер сміттєпровід в нас "передбачений", але не обслуговувається ;)

19. Cherry-ice

Cherry-ice Member

воно і на краще)

20. Milena

Milena Active Member

Paule-Han, які ваші враження після вчорашнього відвідання квартири? Що не сподобалось, які зауваження? Можливо на своєму прикладі підкажете на що нам варто звернути увагу.

Поделиться этой страницей