м. ВИШНЕВЕ вул. Святошинська 35а. забудовник САВОЧКА Е.П

Тема в разделе "Вишневое", создана пользователем OTDEL PRODAG, 6 июл 2012.

1. Milena

Milena Active Member

Дякую за приємні новини.
    А не питали в прораба що з комунікаціями? Бачила в п'ятницю вирили траншею навколо будинку для укладання труб та встановили колодязі.
    Отримати ключи це :super:, а от почати ремонт без світла і води не вийде.

То можна дзвонити в офіс і дізнатися яку наміряли площу квартири?

2. Alesya_S

Alesya_S Member

Питала, та чіткої відповіді не отримала, вони зараз над цим працюють, сподіваюсь що затримок не буде...

Я уже звонила в офис просила чтобы сбросили замеры моей квартиры, сейчас уточняют как это сделать, я потом Вам напишу

3. Milena

Milena Active Member

Чекаємо :)
    Сусіди, а хто як швидко збирається зробити ремонт та переїхати на постійне проживання?

4. Alesya_S

Alesya_S Member

ремонт планируем делать сразу как только будет возможно (дадут ключи и подключат комуникации), переезжать планируем сразу после ремонта и подключения газа думаю как максиум к 1-му сентября.. а Вы?

5. Milena

Milena Active Member

А ми плануємо швиденько (десь за місяць) зробити ремонт на який вистачить коштів. Переїхати як буде світло і вода. І вже поступово доробляти все інше проживаючи в квартирі.

Хто ще планує швиденько переїхати? А то будемо самотньо в цілому будинку жити :(
    P.s. Шукаю сусідів з шостого поверху.

6. Cherry-ice

Cherry-ice Member

Ми теж плануємо одразу приступити до ремонту, і переїхати. думаю до першого вересня заїдемо)))
    дуже хочеться, щоб скоріше всі сусіди заселилися))

7. NeoDom

NeoDom Member

И мы хотим поскорее заехать, как сделаем ремонт) Только вот как будем в начале без газа жить??

8. Milena

Milena Active Member

Стосовно гарячої води - можна уявити що вимкнули на профілактику ;)

9. Cherry-ice

Cherry-ice Member

а газ? як готувати їжу?

10. Milena

Milena Active Member

Як буде бажання скоріше переїхати, то можна щось вигадати. Існують електричні невеликі плити (тимчасово можливо їх використовувати), а в нас ще є мультиварка :)

11. Cherry-ice

Cherry-ice Member

це точно, дійсно, при дуже великому бажанні вихід обов'язково знайдеться

12. Milena

Milena Active Member

27.05.JPG

Alesya_S нравится это.
  13. Cherry-ice

Cherry-ice Member

хтось запитував в офісі про консьєржа?
    ця тема обговорювалась вище.
    можливо при вході в під'їзд кімната передбачена саме для нього (неї)?

14. lelem

lelem Member

Привет соседям!
    У всех, вижу, хорошие новости, строительство подходит к концу. Ну как я знаю по опыту подобного дома в Вишневом, завершение стройки это еще не все, коммуникации не менее важны. Так что жду с нетерпением подключения :)
    Кто знает, какова оценочная стоимость квадратного метра? И услуги юриста как считаются?
    А то пора готовить еще денежку на окончательное оформление, и я пытаюсь посчитать сколько это все выйдет.

По ремонту и скорости заезда. Пока не знаю, вложили все в кв.м., ремонт будем делать по доходам. Хотя заехать тоже хочу к сентябрю. Ну тут другой вопрос у меня - если все ремонты затянуться на год, то мне придется подождать и немного пожить у мамы, ибо у нас детки и шум нам ой как не нужен :)

Соседи, делитесь, у кого еще есть детки и какого возраста?

15. Cherry-ice

Cherry-ice Member

коли ми підписували попередній, нам порахували скільки буде коштувати основний договір, але в зв'язку зі змінами в реєстрації, думаю, що ціна дещо збільшиться.
    lelem, зателефонуйте в офіс і Вам порахують.

16. Milena

Milena Active Member

З вашого поверху поки що нікого більше на форумі немає. І взагалі малувато нас тут (див. прикріплений файл).
    І мені дуже цікаво яка вартість послуг нотаріуса. А ви вирішили вказувати в договорі оціночну вартість? Нам казали що на 1к.квартирі в 40м.кв. буде менше приблизно на 10 т.$.
    А ще цікаво що там наміряло БТІ, чи не доведеться доплачувати за зайві м.кв..

Alesya_S, вам з офісу надали якусь інформацію по замірам?

17. Alesya_S

Alesya_S Member

У нас девочка 5 лет, а у Вас?

По замерам мне вчера никакой информации не дали, подожду еще до 10,00 и буду еще звонить

Сегодня у них будет собрание после которого они сообщат как и когда смогут сбросить замеры

18. Milena

Milena Active Member

Як у них все складно :confused: А просто цифру вони можуть сказати?

19. Alesya_S

Alesya_S Member

Я конкретно цыфры не спрашивала, меня больше интересует весь план квартиры, а без согласования с юристами они не могут мне его предоставить....

20. lelem

lelem Member

Они еще не могут сказать точно. Боюсь, чтобы не в последний момент :)

А разве сейчас можно не указывать? Ведь 5% от этой стоимости мы должны будем отдать продавцу, который потом заплатит налог государству от продажи квартир. Это есть в предварительном договоре.

Нашим мальчикам два с половиной года :)

Поделиться этой страницей