м. ВИШНЕВЕ вул. Святошинська 35а. забудовник САВОЧКА Е.П

Тема в разделе "Вишневое", создана пользователем OTDEL PRODAG, 6 июл 2012.

1. Milena

Milena Active Member

В якості не розуміюся, але на вигляд непогані. Встановлено 3-х камерні склопакети Rehau. Міняти не плануємо, спочатку подивимось які вони у використанні.
    А в нас буде урочисте вручення ключів?

2. Alesya_S

Alesya_S Member

Не знаю как у вас но у нас на 10-11м 2-камерные

3. NeoDom

NeoDom Member

мне кажется да) это же традиция)))

4. Milena

Milena Active Member

Ми дивились на декількох поверхах (6 і 4 здається). Але можливо я і помиляюсь. Як ви визначили що у вас 2-о камерні?
    Але ж на Щасливій 55 цього не було :(

5. Alesya_S

Alesya_S Member

6. Milena

Milena Active Member

У нас такі ж - 3 скла. Тому я і вирішила що вони 3 камерні. Я помилялась - дякую що виправили.
    Отже у всіх однакові двокамерні склопакети.
    Ви плануєте їх залишати? І що вирішили з балконом - вам дозволили зробити так як планували?

7. Alesya_S

Alesya_S Member

Окна однозначно пока менять не будем, дороговато получиться, а балкон пока ничего делать не будем пока дом не сдадут в эксплуатацию, а потом как только получим док-ты будем что-то решать уже с ЖЕКОМ

8. Milena

Milena Active Member

Як я пам'ятаю у вас розстрочка - і документи будуть після повної оплати.
    А це Жек буде вирішувати як має виглядати засклений балкон? Цікаво б ще дізнатися про місця встановлення кондиціонерів та супутникових антен.
    Якщо їх почеплять кому де заманеться, наш будинок втратить свою зовнішню привабливість.

9. Alesya_S

Alesya_S Member

Да, документы я действительно получу через год, это я неправильно написала, я имела в виду сдачу дома в эксплуатацию, просто мне сказали что любые перепланировки до сдачи дома потом могут привести к проблемам с БТИ, а когда дом будет сдан уже можно будет делать перепланировку внутри самостоятельно, а все что снаружи будет решаться через ЖЕК

10. Milena

Milena Active Member

16.05_01.JPG 16.05_02.JPG 16.05_03.JPG 16.05_04.JPG 16.05_06.JPG 16.05_07.JPG 16.05_08.JPG

Alesya_S нравится это.
  11. Cherry-ice

Cherry-ice Member

Всім привіт!
    Кінець травня, наближається фініш. В кого які новини?

12. Milena

Milena Active Member

Доброго дня. Ввечері зроблю кілька фото зовнішнього вигляду будинку.
    Теж цікаво дізнатись якісь новини. Може хто телефонував до офісу - коли нас запустять робити ремонти?

13. Alesya_S

Alesya_S Member

вчера общалась с офис-менеджером так мне сказали что БТИ замнры уже сделали, ждут док-ты, сдачу дома планировали на 29-е но не успевают, переносится на несколько дней

14. Selena

Selena New Member

Всем привет! Звонила сегодня в офис, мне сообщили, что точной даты сдачи дома они сообщить пока не могут, до конца мая дом не будет сдан. Более детальная информация у них будет на следующей недели, в среду. Также сказали, что они будут прозванивать сами всех владельцев и сообщать, когда будет сдача дома.
    Milena, ждем вечером фото:)

15. Milena

Milena Active Member

Дякую за новини.
    А хто знає скільки часу виготовляється тех. паспорт БТІ? Я так розумію що чекають не тільки закінчення робіт в самому будинку. Потрібно ж отримати і тех.паспорт і декларацію про закінчення будівництва.
    Сподіваємось що все вирішиться якомога скоріше.

16. Cherry-ice

Cherry-ice Member

Мені сказали, що до кінця травня будинок буде зданий. Мається на увазі, що будівельні роботи закінчаться. Потім в період від 2-х тижнів до 3-х місяців будинок буде підключено до всіх комунікацій, це і буде фактом здачі будинку.
    Раніше мені говорили, що ремонт можна буде починати робити коли підпишемо акт прийому-передачі квартири.
    Хто знає, двері вже встановили?

17. Milena

Milena Active Member

23 (1).JPG 23 (2).JPG 23 (3).JPG

встановлюють колодязь
    23 (4).JPG

так "гарно" завели газову трубу
    23 (5).JPG

а ще як придивитись то можна побачити встановленні зовні підвіконня (але ще не на всі вікна)

Cherry-ice и Alesya_S нравится это.
  18. Cherry-ice

Cherry-ice Member

Milena, спасибі за фото!

19. Milena

Milena Active Member

Доброго ранку.
    Хто був на вихідних на будівництві - що нового?

20. Alesya_S

Alesya_S Member

Доброго дня, на будівництві не були, але тільки що спілкувалась з прорабом, на даний момент встановлюють двері, максимальний термін підписання акту прийому передачі а також отримання ключів 2-ві неділі.

Замеры БТИ уже готовы...

Поделиться этой страницей