м. ВИШНЕВЕ вул. Святошинська 35а. забудовник САВОЧКА Е.П

Тема в разделе "Вишневое", создана пользователем OTDEL PRODAG, 6 июл 2012.

1. NeoDom

NeoDom Member

Спасибо за фото)
    А трубы на полу, они так и остануться и зальются бетоном? Интересно, какая тогда будет высота потолка....?!

2. Milena

Milena Active Member

Так, труби там і залишаться. Стяжка буде приблизно 5-7 см.

3. денис777

денис777 Well-Known Member

Milena, а у Вас в Договоре Смоляк или Дзюбук фигурирует? Кто подписывал предварительный Договор? Смоляк или Дзюбук? Или Смоляк, как лицо, представляющее Дзюбука?

4. lelem

lelem Member

Судя по плитке на балконах и сточных трубах - возможно их не разрешат стеклить.

Мы были на прошлых выходных. После стартовой штукатурки стеночки ровненькие, что радует. Но на верхних этажах много мокрых пятен от непогоды еще осталось:( Фото0093.jpg Фото0094.jpg Фото0095.jpg Фото0077.jpg Фото0083.jpg Фото0104.jpg

Вид из окна ))) Фото0092.jpg

5. Alesya_S

Alesya_S Member

Мы были на прошлых выходных. После стартовой штукатурки стеночки ровненькие, что радует. Но на верхних этажах много мокрых пятен от непогоды еще осталось:( Посмотреть вложение 18554 Посмотреть вложение 18555 Посмотреть вложение 18556 Посмотреть вложение 18557 Посмотреть вложение 18558 Посмотреть вложение 18559

Вид из окна ))) Посмотреть вложение 18561 [/quote]
    Судя по фото это как максиум 9-й этаж, могу только представить что там у меня на 10-11 творится..... и сколько это будет сохнуть

6. Milena

Milena Active Member

В нас Смоляк В.А. (він за документами є інвестором даного будівництва), а представником може виступати (є довіреність) Савочка. Дзюбук ніде не фігурує.

Не переймайтесь стосовно цього, поступово все висохне. А вологи в квартирі ще буде достатньо і від штукатурки, і від стяжки. Вони теж не один день висихають.

7. Alesya_S

Alesya_S Member

Спасибо Milena, за поддержку... надеюсь на качество штукатурки это на повлияет...

8. Cherry-ice

Cherry-ice Member

Alesya_S, не переживайте, Ви так! Висохне. і в мене в квартирі мокро. довго лід тримався на стінах. Літо на вулиці, все швидко буде сохнути. було б гірше, коли на зиму об'єкт здавали. Радує хід роботи.

lelem, про те, що склити не дозволять, десь чули, чи просто свої висновки?
    Я не знаю, кому як, але я буду проти цього.

Хтось думав про охорону квартир? Які думки з цього приводу?

9. Alesya_S

Alesya_S Member

И вам спасибо, за поддержку...
    По охране еще даже не думали, больше волнует где мы будем машину ставить.., а какие есть предложения по охране?

10. Cherry-ice

Cherry-ice Member

так, де ставити машини - це реально проблема.
    Я сьогодні цікавилась на рахунок охорони. ДСО від 2000 обладнання і від 85 грн. в місяць охорона об'єкта (залежить від кількості датчиків). Ми будемо ставити.

11. денис777

Тобто, у Вас це в Договорі прописано, що продавець Смоляк, а його представник - Савочка? І інвестор чи продавець?
    Просто у нас продавець Дзюбук, від імені якого за Довіреністю виступає Смоляк - він офіційно є представником Продавця і фактично із ним ми підписували Договір. А із ким Ви підписували і хто у Вас продавець?

12. Milena

Milena Active Member

У нас договір нотаріальний підписано Смоляком В.А (він продавець), тому про представника не згадується. В офісі є довіреність на Савочку, і він міг би підписувати договір за необхідності.
    А інвестором я його назвала бо є інвестиційний договір в якому Смоляк виступає інвестором 80% будівництва, які продає.
    Сподіваюсь хоч щось зрозуміло з того що я понаписувала? :eek:ops:

13. денис777

Все зрозуміло, Milena, дякую Вам за відповідь.
    Просто цікава ця схема - хто в цій компанії тоді Дзюбук і чи Він має якесь відношення до Савочок? Але це, певне, риторичне питання, яке, сподіваюсь, ніяк не вплине на підсумковий результат.

14. Milena

Milena Active Member

Не може бути такої заборони. А стоки мають бути певно за якимись нормами. І те що плитка є дуже добре. Наприклад поверхом вище сусід не схоче склити свого балкона - тоді б уся вода пішла до вас, а в нашому випадку буде виходити по стоку і плитка не пропустить вологи.

В мене спочатку було таке саме питання - хто такий Смоляк В.А. :D

15. Cherry-ice

Cherry-ice Member

Milena, в мене теж було таке питання))

16. lelem

lelem Member

Alesya_S, это 7 этаж. Он самый мокрый :( Как раз был открыт, когда пошли сильные снегопады, именно поэтому (я так думаю), нашу подпорку сняли самой последней. Таких пятен уйма, штукатурка тоже мокрая. Надо будет покупать влагопоглотители.

17. Alesya_S

Alesya_S Member

а наши этажи (10 и11) строили в самые сильные морозы, и надеюсь что это не повлияет на качество.
    Думая что в ближайшее время потеплеет и все просохнет без осушителей воздуха, окна я заметила они открывают на проветривание

18. Milena

Milena Active Member

Сусіди, а хто-небудь заміряв реальну площу квартири?

19. Cherry-ice

Cherry-ice Member

ми не заміряли.
    Milena, Ви ж були на вихідних на будівництві?
    Проблематично туди потрапити?

20. Milena

Milena Active Member

Проблем не було. В офісі сказали домовитись з прорабом. Чоловік в суботу зателефонував, і за 2 години ми вже були на будівництві :)
    А заміряти довжину стін не було чим :( Тепер ніяк не можу розпочати розробку дизайну.

Поделиться этой страницей