Меблі на замовлення /Мебель на заказ

Запись в дневнике разместил пользователь Mebli-Town, 28 янв 2014.

Доброго дня. ми виготовлюємо корпусні меблі на замовлення - кухні, шафи, гардероби, дитячі, спальні, вітальні, підйомні ліжка і багато іншого. Можете прислати нам на прорахунок варіант, який вам сподобався, або запросити майстра на безкоштовний замір і ми створимо для вас індивідуальний проект (в нас це також безкоштовно).
Дзвоніть 093 548 44 88, 383 63 71 Олександр
Також долучайтесь до нас в соц. мережах)
https://vk.com/mebli_town
http://www.odnoklassniki.ru/meblitown
http://www.facebook.com/groups/MebliTown/
Mebli-Town

Об авторе

Доброго дня. ми виготовлюємо корпусні меблі на замовлення - кухні, шафи, вітальні, гардероби, дитячі і багато інших меблів. можете прислати нам на прорахунок варіант, який вам сподобався, або запросити майстра на безкоштовний замір і ми створимо для вас індивідуальний проект (в нас це також безкоштовно). Дзвоніть 093 548 44 88, 383 63 71 Олександр Також долучайтесь до нас в соц. мережах) https://vk.com/mebli_town http://www.odnoklassniki.ru/meblitown http://www.facebook.com/groups/MebliTown/
  1. Анна Малиновская
    Австрийская мебель под заказ от производителя - МЕБЕЛЬ под заказ - Офисная мебель - ОКНА БАЛКОНЫ - бытовая ТЕХНИКА - матрасы, МЯГКАЯ мебель - ЗВОНИТЕ 80934527271 Александр ГРУППА в вк https://vk.com/mebelokna (фото работ) Доброго времени суток, СОСЕДИ! Любой ремонт начинается с представлений о том где, как и какая мебель будет стоять. Ведь без этого эскиза как минимум в своей голове, Вы не поймете как расставить и распределить розетки и на каких высотах класть плитку. Вызов мастера на замер, консультация, изготовление 3D эскиза, просчет - бесплатно! ПОЛУЧАЙТЕ СКИДКИ И ПРИЯТНЫЕ НЕОЖИДАННОСТИ!