"Лохотрон" на скидочних сервісах"

Тема в разделе "Кофейня", создана пользователем Sashko, 18 ноя 2013.

  1. Sashko

    Sashko Well-Known Member

    "Лохотрон" на скидочних сервісах

    Вот попався на такий лохотрон. Часто знайомі казали - через скидочники - дешевше шиномонтаж, друк фото ще щось робили. Вот вирішив скористатись. Та ще й акція була на новорічну інтерактивну виставу для дитини, на яку ходили поза минулого року і малий був дуже задоволений ( минулого року вони чомусь її не проводили). Дійсно, це на нашу думку було найкраще з новорічних заходів, на яких ми побували (ще ходили на Цирк новорічний, Головну Ялинку (взагалі жах)).

    По умовах скидочної акції, нам обіцяли:
    • С купоном за 30 грн. Вы получаете скидку 59% на посещение новогодней сказочной программы "Сказочная Страна"
    • С купоном Вы платите 220 грн. вместо 540 грн.
    На той момент ціни на квитки ніде не було, а на сайті самого заходу було відкрито тільки попередню реєстрацію на білети з правом їх викупу по спец. ціні. І вот зараз білети поступають в продаж по ціні від 250 до 350 грн. в залежності від кількості і періоду придбання.

    В чому "лохотрон":
    - білетів по 540 грн. взагалі не існує.
    - за попередню реєстрацію мені організатори пропонують квитки по 250 грн. Якщо я їх викуповую з врахування куплених на сервісі купонів - то плачу по 220 грн. Ітого вартість одного білета всерівно виходить 220+30= 250 грн.


    Якби нічого не виграв - вийшов в нуль. Скидку не получив. Бажання користуватись такими сервісами відпало.

    Може комусь пригодиться дане повідомлення і він хоча б не зіпсує собі настрій віт придбання певного товару чи послуги.
     
    Black_Kiarra нравится это.
  2. smile_in_heart

    smile_in_heart Well-Known Member

    мда :( Ну хорошо хоть не в минус. А я вот брала скидку на картинг. Скидка стоила 5 грн- 50%, сам заезд 120 грн, 120-50% = 60 + 5 грн= 65 грн. Впринципе получилось выгодно :)
     
  3. natata

    natata Well-Known Member

    и якиторию по покупону выгодно было,щас випкарты в мураками
     
  4. Sashko

    Sashko Well-Known Member

    Скидочних сервісів багато зараз. І акцій багато. і більшість з них працює. Але мій пост більше як застереження - що уважним треба бути. В даному випадку проблема була в тому, що не було заявлено ціна на квитки на момент придбання купона. Якби я знав, що мені це нічого не дасть - я б не заморочувався з реєстрацією на сайті і оплатою купонів. Якщо вартість товару можна перевірити і підтверджують співпрацю із "скидочниками" - то можна користуватись.
    Хоча є махінації серйозні. Наприклад читав, як люди взяли купон на фотосесію. прийшли в студію - а там ніхто не в курсі, що за купон.
     
    nevalentin0 и Жорж нравится это.
  5. smile_in_heart

    smile_in_heart Well-Known Member

    Буває і таке. І часто малесенькими літерами нюанси пишуть...
     
  6. Жорж

    Жорж Well-Known Member

    Завдяки одному із скидочних сервісів їздив в тур Європою. При покупці купона була заявлена знижка 35%, зразу перевірити було неможливо - аналогічних пропозицій не було. З'їздив, але з приводу вартості не заспокоївся. Через кілька місяців з'явились анологічні пропозиції, і з'ясувалося, що реальна знижка склала приблизно 10% ринкової вартості.
    Порада всім, хто збирається користуватися скидочними сервісами: перед тим, як заплатити гроші, перевіряйте відповідність заявленою вартості товару чи послуги ринковій.
     
  7. Vasyl_24

    Vasyl_24 New Member

    Як на мене, економія 10% на туристичному турі це хороша економія. Часто користуюсь купонами і у мене поки на щастя не було негативного досвіду, в найгіршому випадку виходив 1 в 1. По тому ж туризму - сестра їздила у тур по Європі на 6 днів за 1350 грн., зараз вже не пригадаю, може там знижка так само декларувалась і вищою ніж була по факту, але такої ціни я для неї на тур знайти не міг ніде (я займався організацією). Лишилась всім задоволена. Також співпробітниці їздили у тур по Скандинавії на травневі по знижці, були дуже задоволені. Вже також не пригадаю точно яка була ціна і яка знижка, ясно що на туризм знижка 50% бути не може (бо там маржа турагента максимум відсотків 20%), але якщо можна зекономити доларів 50-100, то це вже круто.
    Знижки завжди трохи завишаются, бо зазвичай за базову сервіси беруть максимальну ринкову ціну, але так і так це виходить вигідно.
    Також чув що часом люди попадають на погане обслуговування, але на нього у нас можна попасти і не по купону. З свого боку скажу - завжди перед тим як купувати купон телефонуйте поставщику послуги і уточняйте всі деталі і тільки тоді купуйте. Я так роблю і поки все працювало.
     
  8. Sashko

    Sashko Well-Known Member

    Тещо получається не в мінус - це добре. Але тут проблема в тому, що обіцяють одне - по факту виходить інше. За ті ж гроші можна було і так взяти ту послугу чи товар. То навіщо паритись оплатою купонів ( не кажучи коли ще треба зареєструватись і т.д.)? І навіщо давати заробити тому, хто не дає тобі ніякої вигоди - скидочному сервісу.
     
  9. Vasyl_24

    Vasyl_24 New Member

    Конкретно в Вашому випадку думаю скидочний сервіс попав на недобросовістного партнера, нажаль у нас таких ділків вистачає, організатори захотіли реалізувати велику кількість квитків через велику аудиторію любителів знижок, при цьому ціну не скинули. Так як послуга відносно унікальна, з ціною вони можуть гратися як хочуть. Таким чином зіпсували настрій вам, підставили партнерів і свою репутацію..
    Але з власного досвіду, це скоріше не правило, а конкретний випадок. Просто, повторюсь, завжди перед покупкою треба проаналізувати пропозицію і обов'язково позвонити в заклад і уточнити всі деталі.
     
    Marina64 нравится это.
  10. Sashko

    Sashko Well-Known Member

    Або сам сервіс (можливо з партнером разом) приукрасили опис акції. Не думаю, що там партнер багато виграє через сервіс снижок, оскільки коли ми ходили до них два роки тому - народу було повно. І всі знайомі були в захваті від проведеного заходу. І багато хто був розчарований тим, що минулого року їм не вдалось провести своє дійство. Плюс ця акція благодійна. Два роки тому на вихідні дні не продавались квитки, оскільки вони були відведені для проведення тої ж вистави для малозабеспечених дітей і дітей з дитбудинків.

    Про одинокий випадок також вже важко говорити. Переглядаючи сайт бачив акція про снижку на екскурсію на фабрику ялинкових іграшок. замість 150 грн воно мало обійтись в 59. Притому, що на саму фабрику якщо поїхати самостійно на вихідний день - то заплатиш 70 грн. з чоловіка. А для школярів і організованих груп найов в неті пропозиція по 60-70 грн. Знов недобросовісний партнер? чи сервіс в цьому також замішаний?
     
  11. Dmitry

    Dmitry Administrator Команда форума

    Погуглив заради інтересу:)
    http://www.ornament.ua/tours/137/1/ - 85 грн
    http://www.ukrainiantour.com/ua/tours/tour/novogodnyaya-skazka/ - 90 грн
    Найдешевше що знайшов - http://discoverukraine.prom.ua/p4791542-ekskursiya-fabriku-elochnyh.html - 65 грн (безкоштовний сайт, не знаю на скільки правда).
    150 грн - ціна не реальна, але як би там не було, фінальна вартість 59 грн це найвигідніша ринкова пропозиція.
     
    Жорж нравится это.
  12. Sashko

    Sashko Well-Known Member

    ціна може й вигідна. Але тепер дивись на сервісі http://www.superdeal.com.ua/kiev/oc...igrushek-vsego-za-59-grn-vmesto-150-grn.html#
    платіть 59 замість 150. Тепер переходим на сайт партнера -а там. http://lvoyage.com/countries/112-Uk...fabriku-izgotovleniya-elochnyih-igrushek!!!!/

    Ціна і так 60 грн. Таж сама ситуація - Навіщо давати заробити скидочному сервісу за ніщо, якщо й так можна взяти практично за ту ж ціну.
     
    Dmitry нравится это.
  13. Dmitry

    Dmitry Administrator Команда форума

    Sashko, як мінімум що показали найдешевшого:D
    я шукав в Гуглі. Що знайшов написав вище)))
     
  14. Arien

    Arien Well-Known Member

    Я вже давно зробила для себе висновок, що з цими сервісами треба поводитися обережно. Хотіла колись замовити піццу, знижка 50%, безкоштовна доставка. Перед тим, як оплатити купон, подзвонила і запитала, чи можу замовити піццу зі знижкою по купону. Мені сказали, що якщо по купону, до доставка платна. І піцци якось перехотілося. Не те щоб я не можу оплатити повну вартість товару або доставку, просто неприємно, коли клієнта вважають лохом.
     
  15. Thincomme

    Thincomme New Member

    Как правило такие интересные моменты всплывают в момент посещения заведения. Типа вы плохо прочитали приписку мелким шрифтом, о том что купон действителен на одного человека и т.д. И как правило порции для тех кто с купоном, значительно меньше чем обычные.
     
  16. Sashko

    Sashko Well-Known Member

    ну з розміром порції гратись ризиковано. Якщо хтось перевірить вагу (а має на це право) і поскаржиться в захист прав споживачів - то буде штраф. Меню закладу - це серйозний документ, Який по правильному має бути завірений печаткою і підписом керівника.
     
  17. Thincomme

    Thincomme New Member

    Ну как правило, у нас все настолько расслабились от чувства безнаказанности, что им как по барабану, будете Вы жаловаться или нет. У меня как то знакомой в суши стекло попалось. Так администратор весьму уважаемого заведения такой кипишь подняла, вместо того чтобы замять эту ситуацию. Пытались спихнуть это на нас, якобы мы сами его туда подкинули.
     
  18. oksy

    oksy Well-Known Member

    У меня был НЕ один негативный опыт!!!! Обследование у флеболога всего за 120 грн, в прошлом году. Короче, что знала, то и узнала!!!! Никакой конкретной инфы, общие фразы в заключении, и самое главное эластичные бинты и колготки!!!! На мои конкретно поставленные вопросы, никто не ответил!!!:negative:. Потом коррекция сосудистых звёздочек, новейшим способом, не лазером за 399 грн, сеанс!!!.......это полный развод на деньги!!!
     
    Dmitry нравится это.
  19. Sashko

    Sashko Well-Known Member

    Ви помиляєтесь. Вони хочуть показати, що їй всерівно. Але як тільки йде бумажка в потрібні інстанції - все міняється. Опробувано особисто і по моїй пораді вже не одна людина вирішила питання (правда не з закладами харчування) саме після написання хорошої письмової скарги саме продавцю. Далі справа не піщла - було вирішено.
     
  20. Dmitry

    Dmitry Administrator Команда форума

    Пишіть відгуки. Люди повинні знати про негативний досвід. В такі заклади не можна ходити ні по знижці, ні без знижки.
    Є портал знижок Скидочник http://skidochnik.com.ua, там вже багато відкугів, як позивних, так і негативних, напишіть ще свій.
     

Поделиться этой страницей